Ha új munkahelyetek van, mennyi idő után jelöltek be a kollégák ismerősnek a FB-on?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 26. 21:20
2/16 anonim válasza:
1-2 hónappal kezdés után, ha jól emlékszem.
3/16 Clay Morrow válasza:
Engem egyik sem jelölt be, pedig ott voltam több, mint fél évet és párszor társalogtunk messengeren.
4/16 A kérdező kommentje:
Bejelölni én sem szeretnék senkit, jó lenne, ha inkább ők tennék. Egyébként jóban vagyunk
2019. ápr. 26. 22:31
6/16 anonim válasza:
tizensok éve dolgozom itt konkrétan SENKI se ismerősöm a facebookon a kollegák közül. én senkit se jelölök be az fix, ha valaki jelölne engem azt viszajelölném de nem jelöl senki = 0 ismerős a melóhelyről.
számít ez? nekem nem
7/16 anonim válasza:
Csak akikkel jobb kapcsolatba kerültem, azokkal jelöltük egymást kb 1 hónap vagy jóval több idö múlva, de nem tartjuk fészen a kapcsolatot.Azt vettem észre, a munkahelyeken nem tudnak kialakulni baráti kapcsolatok.Legritkább esetben csak.
8/16 anonim válasza:
Ez miért fontos egyébként? Én senkit nem jelöltem be. Minek? Oda dolgozni járok nem haverkodni. Ettől függetlenül engem jelöltek be és az ciki ha nem jelölod vissza a főnököd ugye..
9/16 A kérdező kommentje:
Pont az a gáz, hogy félig a főnökük vagyok, talán azért nem jelölnek, hogy nehogy lessem őket...pedig ez nem igaz! Bejelölni meg éppen azért nem akarom őket, mint ahogy fent említetted.
2019. ápr. 28. 23:02
10/16 anonim válasza:
"engem jelöltek be és az ciki ha nem jelölod vissza a főnököd ugye.."
de azt meg lehet tenni hogy visszajelölöm de annyira lekorlátozom adott friend jogait hogy kb semmit se lát az adatlapomból... aztán így ismerősöm is meg nézheti is a nagy semmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!