Volt már ilyen munkahelyetek?
Nálam ez valahogy így van de nem egészen:
Felvesznek valahova, komolyan veszem a munkám, segítek amit tudok, kérdezek hogy mindent megtanuljak gyorsan.
Igen ám de közben figyelem a többi embert ilyen értelemben:
1. pl. előző helyen volt egy kolléga, napi szinten csak facebook meg youtube, én meg dolgoztam. Na ő persze kapott új telefont, fizetés rendben érkezett neki, nem zavartatta magát.
2. Van pár ember a helyen ahol lakom, 40 év körül, életükben dolgoztak olyan 3-4 hónapot, összesen!!!!. Na nézem új luxusautó, stb.
Mondom mi a f@@@szom van gyerekek? Itt valami nem stimmel.
Azt vissza is vettem a munkahelyen, mondom hülyét nem csinálok magamból, rendesen dolgozom nem is nagy pénzért, már meg lógatja a lábát és sorba veszi a lakásokat, autókat, itt valami nem ok.
Végül még engem raktak, mondom nem is érdekel, vicc volt az egész.
Ezt csak azért írtam mert nézem egyrészt a magam teljesítményét, de ha a kollégák, vagy környezetemben valami ilyesmi nem stimmel, akkor én dobok is el mindent a kezemből, vicc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!