Ha olyan munkahelyetek lenne, amit utáltok (a helyet is, magát a munkát is), összességében napi 3 órátok menne el az utazással, de jó a fizetés (jóval több, mint a minimálbér), otthagynátok, vagy inkább elviselnétek?
Amíg jobbat nem találsz addig ne hagyd ott.
Én is csak dumálok amúgy, de ha benne lennék valszeg nem lennék ilyen körültekintő és megfontolt. Volt, hogy nyeltem, tűrtem, hallgattam, vártam, nem érte meg. Ma valami nem tetszik, már ott se vagyok.
Hát szerintem ez annyira egyénfüggő, hogy ki mit és miért tud jobban elviselni, és mennyire fontos a bér...
Mivel nekem annyira nem szoktak bajaim lenni a munkahelyen, szóval ha nem is bírok mindenkit, alkalmazkodom és tűrök egészséges mértékig, a munka pedig munka..., az utazás nekem mindenhova megvan a napi 3 óra, amíg nem költözöm el, de utazás közben tudok olvasni, nem unatkozom...
És mivel én inább spórolnék lakásra, hogy később ne kelljen annyit utazni.., inkább a magasabb bér miatt elviselném még a dolgokat...
Te meg döntsd el magad! Ha ettől gyomorideged van, vagy remegsz már, vagy ha olyan frusztrált leszel a napi melótól, hogy családod készíted ki, netán közlekedés közben idegeneket zaklatsz, vagy ha autózol, akkor veszélyesen vezetsz emiatt.... na ha ilyen tüneteket észlelsz magadon, akkor inkább lépj más melóhelyre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!