Ismertek olyat, aki ennyi pénzért nem megy el dolgozni?
Én.
Nem azért diplomáztam le, hogy operátor legyek.
Én nem ismerek, de ha megteheti, akkor tegye. Valóban logikusabb rendesen felkészülni az életre, mint a gyárban robotolni. Feltéve persze, hogy tényleg tesz a jövőjéért és nem csak ül otthon és várja, hogy az ölébe pottyanjon a sült galamb. Azért az "ötletelget" erősen ez a kategória és az otthoni nyelvtanulás sem jó kifogás.
Az olyan inkább csak szánalmas.
Ezt csak azok tehetik meg akik kitartottak. De ők meg is szokták tenni.
Akinek magáról kell gondoskodni vagy a gyerekeiről ,az nem mond ilyet mert a csekkek jönnek és enni is kell, önérzetért meg nem adnak kenyeret a boltban..
Én dolgozok és mellette fejlesztem magam, nyelvet tanulok stb, nem értem miért zárja egymást a kettő.
Én megteheteném, hogy nem dolgozok, mert eltartanának.
Tesóm. Szüleim tartják el, lassan harminc lesz.
Ő egy úrnak tartja magát és nem hajlandó elmenni még 170.000 Ft-ért sem dolgozni, pedig nincsen szakmája sem, sem végzettsége. A szüleimre fog maradni, meg a csajára.
Egyik barátnőm. Neki van diplomája, van egy szakmája, de nem fogja fel, hogy kezdő fizuja nem lesz 400.000 Ft. Őt az anyja tartja el és neki is nagyobb az arca meg osztja néha az észt, mit hogyan kéne csinálnom. Egy ideje nem bezsélek vele. Lúzernek tartott, mert kevés pénzért dolgoztam eladóként, nem volt más lehetőségem.
Nem ismerek ilyet, csak akit eltart a párja és aprópénz lenne az a 100 ezer.
Én 2,5 évvel ezelőtt másfél mérnök diplomával a zsebemben nettó 64 ezer forintért kezdtem el dolgozni. Az egy dolog, hogy 3 hétig tartott és kb. olyan is volt a hozzáállásom, de akkor éppen az jött szembe és gondoltam ez is több tapasztalat a semminél. Amikor hívtak máshova, ahova még korábban jelentkeztem, csak úgy rohantam boldogan a nettó 150 ezres fizu ajánlatra. Most, 2 és fél évvel később ennek már több mint a dupláját keresem kiegészítve rendszeres prémiumokkal, vagy is SOHA nem fogom megérteni azokat, akik nem hajlandóak dolgozni. Nehéz azonnal beleülni a tutiba és addig is folyamatosan dolgozni kell azon, hogy egyre jobb és jobb legyen...
# 8
Ez mosolyt csalt ki soraidat olvasva:
"...a kényelmes életet is fel kell adniuk, ha valaha családot vagy akár csak barátnőt szeretnének."
Tehát, szerinted a család és barátnő a kényelmes élet tönkretevője, mert munkába-rabszolgaságba kényszerít:DDDD
Van benne valami, valahogy:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!