Ismertek olyat, aki ennyi pénzért nem megy el dolgozni?
Egy ember legyen tisztában az értékeivel, és nem azért írtam két diplomadolgozatot meg volt végig 4,2 felett az átlagom egyetemen meg tanultam 3 nyelvet, hogy sz-rért h-gyért dolgozzak.
Egyetem mellett is korrepetáltam, tolmácsoltam, cégeknek fordítottam, sőt tök ingyen önkénteskedtem is, hogy tapasztalatot szerezzek.
Nyilván, ha leteszem az államvizsgát, akkor nem akarok 200ezer alatt dolgozni, ha itthon nem kapom ezt meg, akkor majd megadják máshol.
Egyébként meg átmeneti munka is lehet hasznos, egy rossz munka is ad olyan tapasztalatot, amit máshol, később, akár más munkakörben is kamatoztatni tudsz.
De ha ez a két opció van csak, akkor inkább dolgozok kevesebbért és mellette igyekszem fejleszteni magam és tanulni,vagy jobb munkát keresni, minthogy otthon üljek és mások tartsanak el. Én nem engedhetem meg magamnak, hogy ne csináljak semmit hónapokig, mert szeretek nem éhen dögleni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!