Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Volt már olyan, hogy egy...

Volt már olyan, hogy egy rosszindulatú kolléga megpofozott benneteket?

Figyelt kérdés
Akár apróságok miatt is.
2019. aug. 10. 11:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
31%
A szrt is kiverném belöle viszont ilyen még nem volt.
2019. aug. 10. 12:49
 12/18 anonim ***** válasza:
48%
Mi? Mi? MI?! AprósáGOK? Többes számban? Addig rugdosnám, amíg élet van benne, pedig nem vagyok agresszív. Engem csak Édesanyám pofozhat meg következmények nélkül!!
2019. aug. 10. 13:34
 13/18 anonim ***** válasza:
64%
Én szetpofoznam az egyik kolléganőm. Beleuti az orrát a magánéletembe. Fuhh. Nagyon közel állok ahhoz, hogy a szeme közé kopjek.
2019. aug. 10. 14:09
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Könnyű kiprovokálni egy pofont, egy ölelést nehezebb. Így a legkönnyebb kirúgatni egy utált személy, provokálod, amíg elszakad a cérna nála, utána áldozatnak állítod be magadat, hogy ez a közveszélyes állat ok nélkül pofozkodik. Egy ilyen játszmát mindig a higgadtabb nyeri meg, akinek az esze jár és nem a keze.
2019. aug. 10. 14:56
 15/18 anonim ***** válasza:
31%
Nem, és már kevesebbért is rendőrt hívnék rá.
2019. aug. 10. 15:49
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére nem... nálunk azért ritka madár a rosszindulatú / hülye / inkompetens kolléga, de aki olyan, sem verekedős. Ismerősömet viszont egyszer megrángatta egy férfikolléga... pedig nem a szotyolaköpködőben dolgozik, hanem Svájcban egy nagyon jó hírű cégnél irodai vezetői pozícióban (a pasas egy ilyen 50es fószer volt, aki még úgy nevelkedett, hogy a nő az kevesebbet ér, mint egy férfi, ezért nem tudta / akarta elfogadni, hogy a cég föléhelyezett egy nőt).
2019. aug. 11. 03:41
 17/18 anonim ***** válasza:
nem
2019. aug. 13. 16:15
 18/18 anonim ***** válasza:
37%

14esnek igaza van. Konnyu kiprovokalni a pofont, azert erdemes megnezni azt is hogy ki kezdte a vitatkozast.

En mar lattam olyan verekedest ahol az egyik csaj valosaggal fenyegette a masikat hogy megpofozza, megveri, ment is a lany fele hogy megpofozza es mikor nekilodult a masik huzott le egy nagy pofont.

Sajnos az lett a hibas aki mondhatni onvedelembol eloszor pofozott, pedig eggyertelmuen hangosan a masik csaj kijelentette hogy verni fogja es nekiment.

Tehat van kulonbség hogy onvedelembol adod az elso pofont vagy csak úgy.

2019. aug. 13. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!