Mit tudok csinálni, ha már a sokadik munkabelyről kell eljönnöm, mert nem tudom magamat megvédeni az alfahím erős rosszindulatú kollégáktól?
Figyelt kérdés
Sajnos szorongó ember vagyok és könnyen megfélemlíthető bárki által.2017. nov. 29. 14:27
1/7 anonim válasza:
Pszichológus. A szorongás nem normális állapot.
2/7 anonim válasza:
Miért kényszerülsz védekezésre?
Dolgozz jól és tisztességesen, akkor nem lesz fogás rajtad!
De valóban rád férne egy pszichológus!
3/7 anonim válasza:
A probléma benned van. Nem ismerlek, nem beszéltünk soha, nem találkoztunk, nem láttalak...szóval csak tippjeim vannak. Lenézed magad? Nem bízol magadban eléggé? Negatívan gondolkodsz magadról? Szerintem először magadban kell rendet tenni a fejedben és leginkább magadról. Miért mondom ezt? „Ha nincs belső ellenség, a külső ellenség nem árthat.” Gondolkodj el ezen :)
4/7 anonim válasza:
Valamit kezdened kellene az önbizalomhiányoddal, szorongásoddal, mert hosszú távon, semmi jó nem sül ki belőle.
5/7 anonim válasza:
Nem tudom mi van ebben az országban, de egyre rosszabb, mert valóban: aki szorongóbb, önbizalomhiányos, azt bizony kikezdik, és hiába végzi szuperül a dolgát, mégis sokan olyan ×helyzetet teremtenek neki×, hogy bepánikol és hibát hibára halmoz az illető - és ×ebben× direktség van.
Szóval: légy résen, dolgozz magadon, legyen merszed kimondani a haragodat. Talán ez a megoldás.
6/7 anonim válasza:
"alfahím erős rosszindulatú kollégáktól"
Nem veszed észre, hogy üti egymást a kettő?
Egy alfahím lehet erős, de rosszindulatú semmiképp, az inkább egy beképzelt féreg.
7/7 anonim válasza:
Szerintem ez a mai világ. Vannak akik be tudnak épülni, és vannak, akik 2-3 évente váltogatnak. Az előbbiek főleg a helyezkedéshez értenek, az utóbbiak meg az álláskereséshez :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!