Te mit tennél, ha egy rosszindulatú kollégából főnök lenne?
Nekem olyan nem volt, hogy rosszindulatú kolléga lett vezető - rosszindulatú vezetőm viszont volt.
Az egyik úgy jött, hogy ő a vezetőnk (rokona volt a nagyfőnöknek). Nem akarta megtanulni az alapokat, mert ő vezető és azokat a dolgokat mi csináljuk; így kissé nevetséges is volt, amikor olyanért vett minket elő, amit ő sem értett. Emellett nagyon kis furkálódós volt és olyanokat látott be a dolgokba, amik nem is úgy voltak. A csapatába voltam, de elkértem magam onnan, mert hosszútávon nem bírtam volna. Utána átváltott abba, hogy a tűzbe tette volna a saját csapatáért a kezét, de a mi csapatunkat támadta. Konkrétan egyszer a nagyfőnöknek olyanért mószerolt be, amit nem is tettem meg és a nagyfőnök kérte a közvetlen vezetőmet, hogy beszélgessen el velem.
Azt a vezetőt elbocsátották.
Később lett egy vezető; őt ismertem akkor is, mielőtt vezető lett volna, nagyon aranyos,s egítőkész nő volt, cigiztünk is együtt, jókat lehetett dumálni és akármi volt, rohant segíteni, nagyon kedves stílusba.
Amikor vezető lett, nagyon durva stílust vett fel; keményen igyekeztem, de mindig az lett a nap végén a konklúzió, hogy lusta disznó vagyok és buta. Ha segítséget kértem, mindig kihangsúlyozta, hogy ő ezt egyszer (hónapokkal korábban, egy több napos tréning pár perces részében) elmagyarázta és miért nem emlékszem rá.
Más is panaszkodott rá ugyanez miatt. Még az is, aki a legjobb dolgozó volt. A többi vezetővel ugyanúgy jól kijött.
Én kerestem új helyet és felmondtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!