Manapság tényleg ennyire gyakori dolog, hogy felmondás beadása után a fennmaradó időben a főnök tahóskodik a dolgozóval, mert nem tetszik neki, hogy elmegy?
Ha úgy kezelnek, leginkább azért van., mert a főnök és közted nem volt jó a kapcsolat.
Az a főnök, aki megsértődik azon, hogy valaki felmond, nem alkalmas a poziciójába, elvégre egy főnöknél jönnek-mennekj az emberek és súlyos bajok lesznek, ha mindgyiknél úgymond "összeomlik".
Szóval vagy alkalmatlan a poziciójába vagy már alapjáraton nem voltál neki szimpatikus, de, most, hogy elmész nem palástolja, esetleg eddig se palástolta, csak nem volt annyira szembetűnő.
Én egyik helyemen nem jöttem ki a főnökkel, mert nagyon nem volt segítőkész és mindig bántott szóban, volt, hogy sírtam miatta.
A felmondási időben is akkora egy ... volt velem, mint előtte.
folytatás:
Megértett, sok sikert kívánt, ledolgoztam a fennmaradó időt, elváltak útjaink.
De azt nem értem, hogy ha egy főnöknek nem szimpatikus a dolgozó, akkor miért bunkóskodik vele, amiért felmond? Nem logikus, hiszen épp, hogy örülnie kellene, hogy elhúz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!