Ti hogy közölnétek a kollégátokkal finoman, hogy nagyon nem tetszik a stílus, ahogy beszél veletek?
Lehet, hogy a kolléganönek rossz természete van, de te meg képtelen vagy kinyitni a szádat ha valami bajod van. Ez a tipikus áldozat típus, aki tud sírni mindenen de nem képes ellene valamit tenni.
Mikor megkérdezi mi bajod, akkor telejsen normálisan mondhatod neki, hogy tudod, hogy hibáztál, de a stílus amivel elmondta neked az nagyon rosszul esett.
Csodálkozó fejet vágok, majd közlöm, hogy nem értem ezt a stílust mire alapozza, hiszen rengeteg nála magasabb kvalitású emberrel dolgoztam együtt és így visszaemlékezve egyik sem ütött meg velem szemben ilyen hangnemet. Furcsa, nagyon furcsa...
Ez után pedig őrületbe kergetném azzal hogy minduntalan rácsodálkozok és hasonlóképp kifejezem mitől különös az alpári kifejezésmódja; miközben látványosan szrnék a fejére és nem idegesíteném magam.
Miért tűröd? szólj vissza
Pl ha elkezd ordítani: Na, vegyél vissza légyszíves, mert velem ilyen hangnemben nem fogsz beszélni. Nem vagy te itt senki, nem vagy a főnököm. Ugyanolyan beosztott vagy mint én. Kussolj be szépen. Tudod kivel ordibáljál.
Ha tovább ordít akkor otthagynám, és mennék a főnökhöz panaszt tenni. vagy, le hülye krváznám :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!