Akik régebben rockot esetleg metált hallgatak, ti mikor "jöttetek rá", hogy nem tetszik az a stílus?
A külvilág felé mutatott lázadást kinőttem, de még mindig csak ezeket a műfajokat hallgatom. Párom is. Szerintem a zenei ízlést nem lehet kinőni, bár idővel átalakul kicsit, kiforr.
N/20, f/31
Nem értem, mit lehetne rajta kinőni. Én tiniként még nem hallgattam rockot és metált, nem ismertem. Most már igen, inkább a metál jön be, de a jó rock is. 40 vagyok, de nem hiszem, hogy 60 év múlva ne tetszene, ami most. Persze ahogy öregszem, megismerek más műfajokat is, de inkább gyerekesebbek jönnek be. Klasszikus zenét 6-14 évesen hallgattam leginkább (bár abból is jó a jó, de valahogy jobban hat rám más).
Biztos van, aki ifjan bulis rockkoncertekre jár a haverokkal, aztán felnő, a bulik kiesnek vagy megváltoznak, de ha igazán bejött neki a stílus, akkor mindig is hallgatni fogja.
A motorozást sem növi ki az, akinek bejön, csak mert sokan fiatalon űzik és később nem...
Nem azt kérdezte, hogy ki lehet-e nőni, hanem hogy aki kinőtte, annak hogy zajlott.
Én messze nem vagyok 20, annyira nem, hogy 14 vagyok. 2-3 éve hardcore metál fan voltam, minden mást elítéltem, de ma már teljesen máshogy látom a dolgokat. A régi kedvenceim közül is hallgatok, de jellemzőbb lett a kevertség vagy a light-osabb rock bandák hallgatása, de vannak minimal vagy rap rave, pop előadók is szép számmal a zenéim között, szinte minden műfajból van, ami tetszik.
Metált akkor kezdtem hallgatni, mikor bántani kezdtek a suliban. Azóta kihevertem és más lettem, velem változtak a lejátsztási listáim.
3 éve volt ez az egész, és igen fiatal vagyok, nem sok dolgot éltem meg, de olyan, mintha tíz évvel ezelőtti dolgokról beszélnék.
Elég régen hallgatok rockot, de eddig még nem jöttem rá, hogy nem tetszik. ;)
Sőt, mostanában, visszafelé haladok az időben, mert egyre több 50-es évekbeli rockabillyt hallgatok.
Szerintem a rockot olyan, mint a rallye. Sosem fogom kinőni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!