Akik régebben rockot esetleg metált hallgatak, ti mikor "jöttetek rá", hogy nem tetszik az a stílus?
A szegecses karkötőt, málhazsákot, bakancsot, csupa feketét kinőttem. Amint elkezdtem dolgozni.
Viszont a rockot/metált most is szeretem, imádom. Kevesebb zenét hallgatok, mint fiatal koromban. Nem is igazán követem a zenei világot mióta dolgozom. Azelőtt vártam az új albumokat, most azt sem tudom "mi merre hány méter". Más kapcsol ki szellemileg. De ha zenés kedvemben vagyok akkor még mindig rockot/metált hallgatok.
Illetve kicsit bővült a zenei ízlésem. Utazás közben szívesen hallgatom a rádióban szóló slágereket. Egy-kettő még tetszik is.
A gépzenét/tuc-tuc zenét viszont továbbra sem kedvelem, sőt ingerült leszek tőle.
Változott az ízlésem. Tízévesen odáig voltam a Tankcsapdáért, pedig nem is értettem, miről szólnak a számaik. Hallgattam, mert menő volt, aztán kb. Tizennégy évesen meguntam, meg nem tetszett már. A szövegek sem tetszenek igazán. Más műfajok jobban érdekelnek, persze a rockkal sincs bajom.
20
#9 Miért? Mi változott?
Kb olyan válaszokat vártam, mint a 11-é. Köszönöm!
Aki úgymond kinövi, az sosem volt igazán rocker...
"Elkopik a bőrnadrág
A hosszú hajat levágják
Meghíznak a rockerek
Akkor is ilyen leszek
Megyek az út másik felén
Kemény kő a szívem helyén
Vésd fel, jegyezd meg jól
Hogy Rocktóberben születtem én"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!