Mi a véleményetek az emokról és a pawa-król? Nektek melyik stílus tetszik ha az összeset nézzük?
Az emo stílusú emberek nem igazán (tűnnek) barátságosak(nak).
A páwák szerintem a legalja. :-)
imáádom az emókat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A Páwák ,Érdekes téma...
Ha meglátok egyet hányingerem lesz vagy majd szarráröhögöm magam mert nevetséges hogy ezzel próbálnak menőzni XD
12/L
A páwák nem hívják magukat páwának. Azt csak mi aggattuk rájuk, ezért is érdekes erről vélekedni. A "páwa stílus" szerintem nem létezik. Az egy dolog hogy divat az ecsetfej meg a rózsaszín póló+fullcap de ezek az emberek csak "vagányak és divatosak" akarnak lenni. Mint annak idején az emók.
Namármost. Az emó kiment a diatból. Aki napjainkban is az az két okból emó:
Nr1- mert sötét cuccokban érzi jól magát a haja mögé bújva a kedvenc bandáit hallgatva
Vagy
Nr2- különbözni akar a divatos emberektől és ki akar tűnni a tömegből.
Külsőre a kettő ugyanolyan...
Vannak olyan "páwák" akik azért követik a napjainkban hódító divatot mert nem akarnak kitűnni a tömegből. Ezzel akarják elfogadtatni magukat a többi fiúval.
Ezeket latbavetve csak annyit tudok mondani hogy mi (külső szemlélődők) csak egy fekete ruhás embert látunk vagy egy ecsetfejű piperkőcöt...de az okot, hogy miért olyanok nem tudjuk. Ezért nem lehet csak úgy megállapítani hogy melyik a "jobb"
15/L (emo)
Nem szeretem, ha a 'stílus' szót használjátok teljesen divatmentes szubkultúrákra. (Értem a gothra és a punkra.) Több van ott csak az öltözködésnél. :/ Vagy, ha már muszáj stílusozni, akkor már inkább legyen az életstílus. :)
Az emok többnyire rendesek, el lehet velük beszélgetni. ^^
A páwákról pedig inkább nem nyilatkozom. :c
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!