Mi a véleményetek az emokról és a pawa-król? Nektek melyik stílus tetszik ha az összeset nézzük?
Mindkettő kész optikai környezetszennyezés, de az emósok legalább nem gondolják, hogy ők mekkora "kirájok" ezzel.
A saját stílus. Amit Nem Más Diktál.
A páwáknak nem kell feltétlen ecset fejűnek lenniük...
Az a lényeg ami a szóban is van, páva. Szeretnék felhívni a figyelmet magukra. Ami sikerül.. még ha sokan ki is nevetik őket. Ez a külső.
Engem nem zavar különösebben, ha fehér emberről van szó.
Viszont a belsőjük... ha 2 normális ember ismerek ilyen stílussal.. a többi egy nagy bunkó f...
Az emo is ugyan ez, emotion. Érzelem.
Amit a stílus is próbál kifejezni. Most hogy egy ideje már nagyon kevés a divat emo, lehet találni igaziakat. Akik egész jó fejek, megértőek és nem csak a saját stílusukkal :)
19/emoboy
Én totál egyet értek az előttem commentelővel.:)
12/emogirl
Annyira bírom ezeket a kommenteket, hogy "szarrá röhögöm magam" "megfulladok a röhögéstől" "folyik a könnyem a röhögéstől"
Aztán közbe meg sehol semmi, elmentek/elmegy mellettetek, megnézitek, aztán cs
Na de kérdésre válaszolva, nekem nem a "stílussal" van a gondom, hanem az azzal járó (általánosságban) viselkedéssel.
"páwa" közt is van normális, korrekt ember, meg utolsó sutyerák is, emo közt is, punk, rocker, discos, rapper, cigány, zsidó, fekete, muszlim fas zomizémizé közt is van normális és tirpák ember.
Rosszfius stilus tetszik meg a rockerek :)
13/L
mindkettő a legalja! :D bár a tinik ilyenek, muszáj valahová tartozniuk mert különben kilesznek utálva ugye és senki nem szól hozzájuk blablablaa, pedig nem veszik észre hogy ezzel azt érik el mert különböznek az átlagtól és ők vannak úgymond "kisebbségben".
kedvencem mikor jönnek a félszemű kalaózok és kijavítják az embert hogy az nem emos hanem emo meg hogy ez nem egy stílus hanem életérzés :'( mégis még élnek kannásborral a kezükbe vigyorászva. ja, gondolom mennyire átérezheti :)) egy nagy idiótaság mindkettő, undorító és nem egyedi.
mégis 1 dolog közös bennük. most 2015-ben mindkét stíluságazat a newyorkerből öltözik, csak az egyik a leselejtezett részből, a másik meg a méregdrága új de semmitnemérő cuccokból :DDDDd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!