Miért nem tetszik ez a stílus semelyik osztálytársamnak? Bővebben lent.
Osztályba kb 5-en a Simple Plan stilust szeretjük.
Pl: www.youtube.com/watch?v=jagBu2bqI7c
Szóval,hogy az öltözködésünk is kb ilyen,a viselkedésünk is ilyen party-s,de nem vagyunk bunkók meg ilyenek.
Ez miért nem tetszik senkinek sem az osztályban?Fele az ilyen mr.busta,meg rtm fan, a másik fele,pedig viszahúzódó.
A visszahúzódó csoporttal kijövünk egész jól,de ha csajozni akarok akkor valami sosem jó.
Felkérem táncolni a buliba,inkább ül.
Fázik,oda akarom neki adni a felsöm,de nem kell.
Vagy milyen legyen,egy ehhez hasonló stilust tudtok mondani?
Pl:
Öltözködés,viselkedés,illem,hogyan viszonyuljak a csajokhoz stb...
Jo hát kicsit dilisek vagyunk az igaz,de nem tudjuk magunkat korlátolni a hülyeségben.
Erre tudsz valami megoldást?
Mások miatt ne változz meg. Az öltözködéssel nincs semmi baj, meg a zenei ízléssel sem, azt nem tudom, hogy milyen a party-s, gondolom szeretsz bulizni.
Viselkedésileg pedig legyél udvarias, ha felkérsz valakit táncolni, akkor úgy kérdezd, hogy "lenne kedved táncolni?".
Ha a "visszahúzódó" csoportból akarsz csajozni, akkor ne buliban tedd meg, mert ott nem fognak kibontakozni. Még tanácsként annyit, hogyha könnyebben szeretnél csajozni, akkor kezdj el valami hangszeren játszani (gitár, dob), az bejön a lányoknak. :)
Az elõzõ válaszokra:
Tanulok hangszeren játszani,gitározni.
Akkor inkább az udvariasságra fektessek hangsúlyt?
Sokan azt mondják,hogy ha egy pasi meg kérdezi udvariasságból,hogy megcsókolhassa,az gyáva.
Ez igaz?
Mindenki mást szeret :)
Én nagyon bírom őket :) egyrészt mert tetszik a stílusuk (főleg David stílusa) :D
A másik ok hogy nagyon át tudom érezni a dalok mondani valóját ilyen a Perfect, Welcome to my life,Shut up,This song saved my life
és jó hogy nem olyan nyálas,búsulós a dal, hanem inkább energikus és némelyik olyan,hogy ezzel az energiával adja ki az érzéseit.
Bár én sem teljesen értékeltem a dalaikat amíg nem tudtam átérezni.
Maradjatok olyanok amilyenek vagytok, ne foglalkozzatok vele ha nem fogadnak el,ha nektek jó az a stílus amit képviseltek ne változzatok meg mások kedvéért.
Akkor csak nektek lesz rossz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!