Lányok, szerintetek hány pontos? Nektek mennyire tetszik?
Sziasztok! Kíváncsi vagyok, hogy szerintetek 10-ből hány pontos ez a kép, illetve bejön-e nektek ez a "stílus"? :)
U.i: A képen én vagyok. xD (17/F)
Köszi a válaszokat! ;)
Ha annyi idős lennék mint te... 10 :)
L/23
átlagos és normális... 7-8 :D különlegesebbnek kellene lenni és belső is kell hogy több pont legyen. :DD
L/17
Most nem igazán tudom, hogy a képről vagy rólad kell véleményt alkotni! :D
Nekem a kép beállítása nagyon tetszik és jó a fény meg minden. :)
De a kép alanya sem rossz! :D 10/8.
16/L
Nem rossz, maga a kép is egész jó, meg te is egész helyes vagy. Elsőre nem ragadott meg, de többszöri megnézésre el lehet mélyülni benne...(nem ér hülyének nézni de) tetszik a szád, nem tudom miért de világ életemben a "hegyesebb állú, formás szájú" srácok jöttek be. Neked olyan van...Belül ne legyél rossz ember, ne légy ok nélkül utálatos és bunkó, művelődj és törekedj arra, hogy ne legyen több egód a kelleténél. Egy szóval légy "jófiú"....akkor egy fő nyeremény lesz belőled. :)
18/L
ha nem írod le, hogy 17 éves vagy... én inkább 14-15 évesnek nézlek :D de ez normális a fiúknál, szóval nekem most még olyan kisfiúsnak tűnsz, de pár év múlva igazán jóképű leszel :)
10/8 (de néhány év múlva már 10/10 :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!