Van a munkahelyemen egy "kolléga", akit gyakorlatilag mindenki utál, mivel egy bunkó, arrogáns rosszindulatú ember. Tudnátok mondani olyan szívatás, amivel "móresre" lehetne tanítani?
Talán ha van szünet akkor beletehetnétek valamit a kávéjába (vagy amit iszk) mondjuk sót,borsot.
Én azzal vicceltem meg a haveromat.
Szerintem teljesen fölösleges bosszún, szívatáson agyalni, mert az ilyen típusú embereknél ez mindig fordítva sül el, amellett, hogy a te energiádat veszi el.
Egyszer nekem is volt ilyen kollégám. Sokat jártunk kiküldetésre több napra, és sokat ettünk együtt étteremben. Egyszer a kolléganőmmel rántott Camembert sajtot rendeltünk és sikerült egy nagyon jó érett sajtot kifogni, olyant ami már szinte csípi az ember szemét. Mi imádjuk, de tudtuk, hogy a kolléga nem szereti. Meggyőztük, hogy milyen finom, egyáltalán nem bukés, stb. mígnem rábírtuk, hogy kóstoljon meg egy falatot. Aztán jót nevettünk, mikor láttuk ahogy megáll a szájában a falat, és eltorzul az arca. Csak hogy ennek a mókának az lett a következménye, hogy másnap nem lehetett vele együtt dolgozni rendesen, mert azt állította, hogy ő még mindig rosszul van a sajttól. Persze semmiféle egészségkárosodást nem szenvedett, ez csak hiszti volt.
Szóval énszerintem a hülyéket hagyni kell, ha bunkó, akkor bunkón is fog visszareagálni, aminek aztán csak ti isszátok meg a levét.
Köszönöm a hozzászólásokat, de sajnos azon már rég túl vagyok, hogy tűrjem a szociopata megnyilvánúlásait. Évek óta mérgezi maga körül a környezetét.
Szóval nem olyan tanácsot szeretnék, hogy hagyjam rá a dolgot, hanem, hogy hogyan lehetne tiszteletet belenevelni kicsit.
Nekem is volt egy ilyen munkahelyem, és az a véleményem hogy valami baj van a közösséggel ha ilyen embert felvesznek, bolondot.
Én fogtam és kisétáltam a munkahelyről, aztán email-ben elküldtem a felmondásom.
Aztán össze is dőlt a cég később.
Egyébként meg csak gratulálni tudok a sok gyengeelméjű hozzászólásnak.
Hát igen, leverni az ilyet az lehet egy megoldás, összepakolni a gyereket mint a sz@rt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!