Volt már olyan, hogy egy rosszindulatú kolléga megpofozott benneteket?
Figyelt kérdés
Akár apróságok miatt is.2019. aug. 10. 11:30
1/18 anonim válasza:
Nem, ilyen egy normális helyen nem történik.
2/18 anonim válasza:
Hát én nem vagyok egy verekedős típusú ember, de az biztos, hogy ott helyben bemostam volna neki
3/18 anonim válasza:
wtfffff
Nem...
Miért, téged vernek a munkahelyeden?
4/18 anonim válasza:
Au bszna be. Még a mentőben is ütném.
5/18 anonim válasza:
Remélem nem komoly a kérdés. Ha ilyen történne addig ütném amíg mozog és utána még 3 percig.
Vajon honnan jön egy ilyen retardált kérdés!?
7/18 anonim válasza:
Nálunk egyszer fordult elő ilyen. Egy saller, de azonnali elbocsájtás lett a következménye.
8/18 anonim válasza:
Na még az hiányozna. Mennék a főnökhöz és megmondanám: vagy őt rúgják ki, vagy én mondok fel.
9/18 anonim válasza:
Én meg fognam és visszapofoznam.
És kész.
10/18 anonim válasza:
Pár éve az egyik kolléganőm nekem jött a délutános műszakban, mert berágott, hogy folyamatosan elrontja a munkáját. 1 pofont lekevert, de verni akart de az már nem ért váratlanul így nem hagytam, ahogy a kollégák sem. Másnap amikor bejött azonalli felmondással kirúgták. Én meg tanúk segítségével bírósághoz fordultam. Vesztett ügye miatt, peren kívül megegyeztünk. Bocsánatot kellett kérnie, és kártérítést fizetnie. ( 50 ezer forintot) Nem a pénz miatt jelentettem fel ( a pénzt a kollégák közös egyetértésével egy állatmenhelynek adtam) hanem, hogy az illetőnek tanulópénz legyen ez. Biztos vagyok benne, hogy akárhol is él, dolgozik, kétszer megondolja magát, hogy pofozkodik, keménykedik másokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!