Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért mindig a nők cseszegetne...

Miért mindig a nők cseszegetnek a melóhelyeken?

Figyelt kérdés

Az eddigi, összes kőkemény 4 munkahelyemen úgy nézett ki az első nap, hogy a kedves hölgyek faggatóztak. Milyen a munka, hogy tetszik, honnan jöttem, szóval az összes létező közhelyes és idegesítő kérdést lenyomták, de spontán 2 percet nem tudtunk beszélgetni.

20-on éves vagyok, nem nézek ki annyira jól, hogy emiatt zaklassanak, magas és izmos sem vagyok. Olyan, mintha direkt akarnának kellemetlen helyzetbe hozni a tolakodó modorukkal. Amúgy volt közöttük nagy jó fiatal csaj is, és idős elhasznált is, szóval vegyesen sok nőtől kapom, és már eléggé elegem van ebből.

2019. júl. 31. 21:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Az én munkahelyemen is sok a nő és undorítóan viselkednek egymással. Az állandó sz*rkavarás és főnökösködés az agyamra tud menni. Egy dolgot tehetsz, intelligensen, de tudtára adod hogy ezt mellőzze, tereled témát és akkor le fog állni.
2019. aug. 2. 20:40
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

""Idős elhasznált" Na látod édesem, ezért kapod ezt a nőktől."

Nem az édesed kedveském. Bizony vannak elhasznált, lestrapált nők, akik 40-45 évesen a saját öreganyuknak néznek ki, ami nem lenne próbléma ha mellé nem lenne szörnyű természetűk, aki "idős elhasznált" nőkről beszélt, nyílván rájuk értette.

2019. aug. 2. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!