Miért mindig a nők cseszegetnek a melóhelyeken?
Az eddigi, összes kőkemény 4 munkahelyemen úgy nézett ki az első nap, hogy a kedves hölgyek faggatóztak. Milyen a munka, hogy tetszik, honnan jöttem, szóval az összes létező közhelyes és idegesítő kérdést lenyomták, de spontán 2 percet nem tudtunk beszélgetni.
20-on éves vagyok, nem nézek ki annyira jól, hogy emiatt zaklassanak, magas és izmos sem vagyok. Olyan, mintha direkt akarnának kellemetlen helyzetbe hozni a tolakodó modorukkal. Amúgy volt közöttük nagy jó fiatal csaj is, és idős elhasznált is, szóval vegyesen sok nőtől kapom, és már eléggé elegem van ebből.
""Idős elhasznált" Na látod édesem, ezért kapod ezt a nőktől."
Nem az édesed kedveském. Bizony vannak elhasznált, lestrapált nők, akik 40-45 évesen a saját öreganyuknak néznek ki, ami nem lenne próbléma ha mellé nem lenne szörnyű természetűk, aki "idős elhasznált" nőkről beszélt, nyílván rájuk értette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!