Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit kezdjek a melóhelyeken a...

Mit kezdjek a melóhelyeken a "börtön" szindrómával?

Figyelt kérdés
Akárhova megyek melózni mindenhol már az első nap cigivel meg kv val kínálnak aztán mindenhol felhúzzák a szemöldöküket ha közlöm, hogy én már nem dohányzom, és a kvt se szeretem. Onnantól kb el van vágva a beszélgetés, mindenhol ilyen sekélyesek az emberek? Olyan rohadt unalmas már :D
2011. jún. 25. 13:56
 1/5 A kérdező kommentje:
Amikor meg közlöm velük, hogy íjászkodom, meg görkorcsolyázok, na onnantól úgy kezelnek mint valami marslakót.
2011. jún. 25. 13:58
 2/5 anonim ***** válasza:
98%
Milyen helyeken dolgozol te? Én még nem találkoztam ilyennel, soha nem volt gond abból, hogy ki cigizik, ki kávézik és ki nem.
2011. jún. 25. 14:06
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem, nem mindenhol ilyenek az emberek. Miután a "munkahelyeken dolgozó emberek" fogalma jó közelítéssel fedi az egész társadalmat, ott pedig az emberek jelentős része nem dohányzik, a dohányosok nagy részének meg semmi baja azokkal, akik nem dohányoznak, kávéval meg ugyanez a helyzet, két dolgot tudok elképzelni. Vagy pechesen pont belenyúltál ilyen közösségekbe, vagy valamiért kifejezetten bevonzod ezeket az embereket.

A kérdés azonban az, hogy valóban megoldást keresel erre a problémára, vagy csak akartál egy jót panaszkodni. Ez ugyani valóban kellemetlen, de együtt lehet élni vele. Persze tenni is lehet ellene.

2011. jún. 25. 17:13
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem semmi gond ezzel, egy kis társaságban dolgozom,mindössze heten vagyunk, rajtam kívül mindenki kávézik, és még két ember nem cigizik, de nagyon jól elvagyunk. Ugyanúgy beszélgetek velük,én teát iszom közben, és az ablakot is kinyittatom velük, hogy ne fulladjak meg.

Biztos csak a kávéval és a cigivel van gond?

2011. jún. 26. 12:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Irodai munka?
2011. jún. 27. 06:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!