Mit kezdjek a melóhelyeken a "börtön" szindrómával?
Nem, nem mindenhol ilyenek az emberek. Miután a "munkahelyeken dolgozó emberek" fogalma jó közelítéssel fedi az egész társadalmat, ott pedig az emberek jelentős része nem dohányzik, a dohányosok nagy részének meg semmi baja azokkal, akik nem dohányoznak, kávéval meg ugyanez a helyzet, két dolgot tudok elképzelni. Vagy pechesen pont belenyúltál ilyen közösségekbe, vagy valamiért kifejezetten bevonzod ezeket az embereket.
A kérdés azonban az, hogy valóban megoldást keresel erre a problémára, vagy csak akartál egy jót panaszkodni. Ez ugyani valóban kellemetlen, de együtt lehet élni vele. Persze tenni is lehet ellene.
Nekem semmi gond ezzel, egy kis társaságban dolgozom,mindössze heten vagyunk, rajtam kívül mindenki kávézik, és még két ember nem cigizik, de nagyon jól elvagyunk. Ugyanúgy beszélgetek velük,én teát iszom közben, és az ablakot is kinyittatom velük, hogy ne fulladjak meg.
Biztos csak a kávéval és a cigivel van gond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!