Már 1 éve edzek lassan, lány vagyok, és anyámék szét cseszegetnek a hülyeségeikkel, mert azt hiszik, hogy a fehérjében meg ezekben a készítményekben csak mérgek vannak, miért csinálják már? Jár még valaki hasonló cipőben?
Kb. 1 éve elkezdtem edzeni, nagyon dagi voltam, jelenleg 19 éves vagyok, nagyon szeretem, amit csinálok, egyszerúen már anyámék miatt úgy érzem, megbolondulok.. Amióta edzek, csak ezt hallgatom:-Miért szeded azokat a s**rokat?
-Miért kell ilyen hülyeségeket venni?
-Jó erre pocsékolni a pénzt lányom?
-Egyszer úgyis ez miatt betegszel le..
Ma pedig megjött a rosszabb idő, és mondtam neki, hogy szét ment a térdem (érzékeny vagyok az idő változásokra), erre ma meg megkaptam azt, hogy ezek miatt a sz**ok miatt megy szét, és mutogat a fehérjére..
Egyszerűen már nem tudom nekik elmagyarázni elégszer, hogy ezek nem mérgek meg vegyszerek, nekik is ugyanúgy be kellene vinni minden nap a szervezetükbe, csak testépítőknek kell több.. Ti is vagytok, vagy voltatok már így? Minden nap ezt kell hallgatnom, annak ellenére, hogy semmi baom és már a változást is látják.. Már kezd elegem lenni. Mit tanácsoltok?
Szüleid vagy irigyek és rosszindulatúak vagy egyszerűen csak buta, szűklátókörű emberek.
Egyik esetben sem lesz könnyű megváltoztatnod őket.
Utálom, mikor emberek ezzel jönnek, de.... költözz el.
Ők téged nem tudnak meggyőzni, hogy baromság ilyeneket szedni.
Te őket nem tudod meggyőzni, hogy nem baromság ilyeneket szedni.
Patthelyzet.
- Vagy használod tovább ezeket, és hallgatod a hisztit,
- Vagy abbahagyod, nem használsz ilyeneket, és békében élsz
- Vagy elköltözöl, és nyomatod a fehérjéidet békében.
Kb ezeket a megoldásokat látom.
Persze, lehet(ne) magyarázni nekik, bizonygatni, de őszintén szólva nem látom értelmét, mert én úgy veszem le a kérdésből, hogy próbálkoztál már ezzel.
Valakinek engedni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!