Már 1 éve edzek lassan, lány vagyok, és anyámék szét cseszegetnek a hülyeségeikkel, mert azt hiszik, hogy a fehérjében meg ezekben a készítményekben csak mérgek vannak, miért csinálják már? Jár még valaki hasonló cipőben?
Kb. 1 éve elkezdtem edzeni, nagyon dagi voltam, jelenleg 19 éves vagyok, nagyon szeretem, amit csinálok, egyszerúen már anyámék miatt úgy érzem, megbolondulok.. Amióta edzek, csak ezt hallgatom:-Miért szeded azokat a s**rokat?
-Miért kell ilyen hülyeségeket venni?
-Jó erre pocsékolni a pénzt lányom?
-Egyszer úgyis ez miatt betegszel le..
Ma pedig megjött a rosszabb idő, és mondtam neki, hogy szét ment a térdem (érzékeny vagyok az idő változásokra), erre ma meg megkaptam azt, hogy ezek miatt a sz**ok miatt megy szét, és mutogat a fehérjére..
Egyszerűen már nem tudom nekik elmagyarázni elégszer, hogy ezek nem mérgek meg vegyszerek, nekik is ugyanúgy be kellene vinni minden nap a szervezetükbe, csak testépítőknek kell több.. Ti is vagytok, vagy voltatok már így? Minden nap ezt kell hallgatnom, annak ellenére, hogy semmi baom és már a változást is látják.. Már kezd elegem lenni. Mit tanácsoltok?
4-es azt sem tudja mit beszél, a 15-ös meg olyan sötét, hogy hihetetlen😁😁
A fehérje tele van vegyi anyaggal?? Meg ilyen "sz@r" dolgokat nem kell enni? Na mesélj még, mit tudsz te a fehérjéről?
Nem foglak itt kiokosítani, google mindenki barátja, tájékozodj, mielőtt osztod az észt!
Kérdező, ha már próbáltad elmagyarázni a szüleidnek, de nem értik, akkor ne foglalkozz azzal, mit mondanak. Úgysem tudsz mit csinálni velük. Egyik füleden ve, másikon ki, te csak tedd, amit szeretnél. Sok sikert!
Otthon edzel, vagy eljársz valahova?
Meg tudod oldani, hogy ne előttük kelljen innod a shaket?
Nálam hasonló dolog volt, mikor edzés után betoltam egy fehérjeturmixot, bár ennyire nem durva. De én nem is hagytam volna nekik, hogy ilyeneket mondjanak.
Vittem magammal a shakerben a port edzésre, a végén felengedtem vízzel, aztán edzés után megittam.
Ha otthon edzettem, akkor is a szobámban ittam meg, nem előttük.
Nem fogom előttük dugdosni, nem azért veszem. Igen, 19 évesen már én tartom el saját magam, így én is szerzem be őket-kérdésedre válaszolva. 🙂
Köszi szépen mindenkinek aranyosak vagytok. Annak nem, aki okoskodott itt is 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!