Örökre magányosok mivel tudtátok feldolgozni a tényt hogy sose lesz senkitek? (25+ év felettiek akiknek még sosem volt kapcsolatuk)
10-es Aha, szóval te olyannal vagy együtt aki fizikailag teljesen visszataszító? Fura egy kapcsolat lehet,érdekes.
Szerintem nem müködöképes egy "kapcsolat" ha hányinger kerülget a nő kinézetétől és korától illetve hogy mindenkinek megvolt vagy már több gyerekkel jönne kapcsolatba. Nekem ez nem tetszik, persze ha neked igen ,akkor egészségedre.
15-ös, félreérted sokadjára, nem ismerek fiatal szép lányt, csak 30+ "szingliket" akiknek olyan híre van hogy a fél város megrakta őket és most kopogtatnak hogy jó lenne egy "komoly", nekem ilyenekre nincs szükségem külsőre se tetszenek idősebbek se a viselt múltjuk.
Persze hallgatlak ha tudsz valami mágikus módszert amivel megkaphatok egy szép fiatal lányt 20 év körül, de mivel ilyet nem ismerek nekem esélyem sincs, online az NEM megoldás.
Nos?
Milyen belemagyarázás?
Tény az hogy így nincs lehetőségem csak elfogadni ezt a helyzetet hogy örökre egyedül maradok.
"nem ismerek fiatal szép lányt, csak 30+ "szingliket" akiknek olyan híre van hogy a fél város megrakta őket és most kopogtatnak hogy jó lenne egy "komoly", nekem ilyenekre nincs szükségem külsőre se tetszenek idősebbek se a viselt múltjuk."
ebből logikusan következik, hogy MINDEN nő ilyen. gratulálok. nem is értem miért nem áll le veled senki...
"ha tudsz valami mágikus módszert amivel megkaphatok egy szép fiatal lányt 20 év körül, de mivel ilyet nem ismerek nekem esélyem sincs"
nem lehet hogy a hozzáállásod miatt nincs?
"online az NEM megoldás"
nekem az volt. pedig nem is párkeresés céljából ismertem meg a jelenlegi páromat. és sok100an vannak még így. de te nyilván különlegesen speciális vagy, neked ilyen gyarló módszerek nem valók.
Akkor vmi alfa lehetsz vagy csak szerencséd volt, tapasztalatom szerint és hallomásból online még egy alfának is sokkal nehezebb mint élőben.
29 vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!