Ez normális? (Zöld erdőben jártam anyátokkal)
Normális. 18-20 éves korodra kinövöd.
Addig is érdemes foglalkoznod a témával, hogy könnyebb legyen az étmenet.
Ugye tinikor. A hormonjaid össze-vissza ugrálnak. Nem tudod követni az érzéseidet. Idővel stabilizálódnak, lenyugszol.
Viszont te magad nem a hormonjaid vagy. Emberként pontosan azért vagy több az állatoknál, mert tudsz parancsolni az ösztöneidnek! Szóval én azt javaslom, hogy kezdj el folyamatosan nyitni a világra. Új hobbi, új dolgok kipróbálása. Új emberek megismerése.
És a sportolás! Kifáraszt, és nem lesz erőd gondolkozni.
Melyiket nem tartod ezek közül normálisnak kedves kérdező? A kedvenc állatoddal, a kedvenc színeddel, a zenei ízléseddel valamint azzal, hogy félsz a haláltól szerintem nincs semmi gond, ezek elég általános dolgok. Nem értem, hogy ezekkel mi probléma lenne.
Az, hogy mindig szomorú vagy és szeretnél meghalni már problémásabb. Az első kérdésem, hogy történt-e esetleg veled valami ami miatt ennyire rossz lenne a helyzet (mert ez esetben más a dolog fekvése) vagy ez csak fiatalkori önsajnáltatás. Lehet, hogy az életed legnagyobb problémája az, hogy nincs benne igazi probléma. Még ha elsőre kicsit sértő is számodra ez a mondat azért gondold egy kicsit végig.
Azt a gondodat, hogy 16 évesen még nem volt pasid, had ne vegyem már komoly problémának. Majd ha felnősz szerintem te is rájössz arra, hogy ez mennyire egy nevetséges probléma 16 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!