Az normális, hogy betege vagyok annak, hogy nem lehet egy magas, vékony, jóképű pasim csak mert nem vagyok annyira jó nő?
Ezt honnan veszed?
Valaki mondta?
Ne feletételezz ilyet magadról,ne mesélj be ilyet saját magadnak, esetleg küldj egy képet magadról vagy egy hasonló képet keress és azt küld el, így sajnos nem tudom meg mondani.
21F
Azt kell megtudd és megértesd magaddal, hogy milyen kaliberű nő vagy. Ez fura lehet így, de én például se nem vagyok csúnya, se nem jóképű, teljesen átlagos, így tisztában vagyok vele, hogy bizonyos lányoknál totál esélyem sincs. Ez így van rendjén. Mindenkinek van egy zsánere, van, akihez vonzódunk, van akihez nem. Nem akarhatunk megrögzötten olyat, amire nagyon minimális az esély.
Természetesen kivétel mindig van. A kisugárzásoddal, stílusoddal, intelligenciáddal stb feljavíthatod a rólad alkotott képet másokban, plusz bizonyos külső dolgokon is lehet változtatni, de szerintem ne tűzz ki ilreális célokat. Maradj két lábbal a földön. Egyébként pedig simán lehet magas, vékony, jóképű párod. Mindenkinek más a jóképű, te is találhatsz ilyet, de ne Brad Pittet keresd. :) Azt is hozzá tenném azért, akármennyire is klisés, hogy ne becsüld le magad, mindenki tetszik valakinek és mindenki szép, de mindenkinek nem tetszhetünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!