Az normális, hogy betege vagyok annak, hogy nem lehet egy magas, vékony, jóképű pasim csak mert nem vagyok annyira jó nő?
Figyelt kérdés
2019. márc. 18. 22:40
21/29 anonim válasza:
Az a kérdés, hogy van-e realitása?
22/29 A kérdező kommentje:
Mármint,hogy nem vagyok jó nő?
2019. márc. 19. 18:05
23/29 anonim válasza:
Kamu léleksimogatató kérdés, ha egyáltalán nőnemű vagy, de azt is erősen kétségbe vonom.
Egy lány bármilyen srácot meg tud szerezni, szóval kamu!
24/29 A kérdező kommentje:
Aha!ez jó hir,de nemhinném,hogy bárkit.
N
2019. márc. 19. 18:50
25/29 anonim válasza:
Lehet,hogy ez a bombanős kérdező.
26/29 anonim válasza:
Nem mindegy hogy hogy néz ki a pasi?A belső számít.Azért mert a modell alkatú nőknek jóképű pasijai vannak még nem kell hogy neked is az legyen.
27/29 A kérdező kommentje:
Igazad van!
Amugy végül is,ha okos,intelligens egy pasi és még tud hódítani,akkor mindegy is! 😊
Egy magas jóképű pasi sem biztos,hogy meg tud hodítani.
2019. márc. 20. 15:05
28/29 anonim válasza:
A postás nem magas meg jóképű véletlen? oO Más nem ő mindig ott van haha :P.(És mint tudjuk anno a legyen ön is milliomosból..) lehet nem is buta..nyert ügye lehet nálad :D..végén kiderül hogy postás fétised is van.. :D
29/29 A kérdező kommentje:
Nem jár erre a postás 😛
Öltöny fétisem van.
2019. márc. 20. 23:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!