Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Az normális, hogy betege...

Az normális, hogy betege vagyok annak, hogy nem lehet egy magas, vékony, jóképű pasim csak mert nem vagyok annyira jó nő?

Figyelt kérdés

2019. márc. 18. 22:40
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
63%
Nem minden férfi gondolkodik a farkával! Meg fogod találni magadnak azt, akit eltudsz majd fogadni - a gyomrán vagy a szeretetéhségén, becsületen keresztül. Ehhez viszont több kell, mint ha csak a kedvező vonásaidat illegetnéd. Cserébe viszont tartósabb lesz a kapcsolatod. Ha találsz egy olyan ismerőst, aki falja, falta az ellentétes neműeket, - azt sem tudja, hány emberrel került már intim kapcsolatba, - próbáld megkérdezni arról, hogy boldogabbá tette-e az, hogy úgy csereberélte a partnereit, mint egy átlagember a fehérneműit! - Valószínűleg ki fog merevedni egy pillanatra, aztán be fogja neked vallani - amennyiben tényleg őszinte, - hogy nem. Járj nyitott szemmel, - neked is ott van a "nagy Ő" valahol a környezetedben, csak meg kell találnod!
2019. márc. 19. 09:52
 12/29 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a kedves válaszokat! 😊❤

Igazából sok jóképü pasi megnéz az utcán,de nem is mernék velük szóba allni,nehogy kiábránduljanak belolem.

Nem erzem magam elég,finomnak,noiesnek,bájosnak...

Első látásra annak tűnhetek,úgy érzem,de sajnos ez nem így van 😔

No és 8általánosom van csak.Az ilyen finom úriemberek bizonyára tanultak.

Szóval tudom hol a helyem csak fáj!

De köszönöm a bíztatást! 😊

2019. márc. 19. 10:21
 13/29 anonim ***** válasza:
Lehetne pàrod csak nagyon vàlogatsz. Pedig neked könnyebb mint nekem nöt talàlni.
2019. márc. 19. 11:39
 14/29 A kérdező kommentje:
Nem tehetek róla,hogy az intelligens finom úri emberek jönnek be és persze a szíve is legyen tiszta 😊😔
2019. márc. 19. 11:51
 15/29 anonim ***** válasza:
Amikor a bombanős és a jóképűpasis találkozik! :D :D :D
2019. márc. 19. 12:14
 16/29 A kérdező kommentje:
Már elnézést de kb 10 évvel ezelőtt én bomba nő voltam!Tudom,milyen érzés 😛😛😛
2019. márc. 19. 13:09
 17/29 manocska2016 válasza:
ha az vigasztal, hogy én középmagas, teltkarcsú nő vagyok, igaz,tanult, a párom pedig magas, vékony, jóképű és tanult, én meg sem mertem volna sosem gondolni, hogy ilyen emberbe fogok bele szeretni, nekem a pocakos, kopasz palik voltak az ideálaim, de aztán jött Ő, imádom nagyon :)
2019. márc. 19. 14:42
 18/29 anonim ***** válasza:
0%
Én egy kövér vékony alacsony magas hosszúhajú kopasz vagyok. Tetszem?
2019. márc. 19. 16:02
 19/29 anonim ***** válasza:
Ha nem tartod magad jó nőnek akkor ne legyenek elvárásaid. Ja hogy neked a kinézet fontosabb? Hogy majd eljön a magas vékony jóképű herceg fehér lovon? :D
2019. márc. 19. 16:10
 20/29 A kérdező kommentje:

17-es ne már...irígykedem!!!😊

Amugy kezdek beletörődni sorsomba.

Most egy nagyon kedves,tiszta szívű nem túl jó pasi udvarol és a szívemnek kezd megfelelni.

2019. márc. 19. 16:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!