Lányok! Titeket zavar egy nagyon pici has (lógó bőr) ha mondjuk a fiú jóképű és normális testalkatú, sovány és izmos a többi testrészén? A hasa is csak akkora, hogy épphogy kicsit látszik a póló alatt, de nem feltünő.
Kort is írjatok légyszi!
16/F
Nézd, ez olyan dolog, hogy egyéni ízléstől függ, hogy zavarja-e őket vagy sem. Nekem akkora hasam van, hogy engem irtóra zavar (28-as BMI), de volt barátnőm meg gyakorlatilag kérlelt, hogy nehogy lefogyjak, mert neki így jobban tetszek. Egyik lány barátom meg mindig ki van rám akadva emiatt, mert hogy mit akarok én fogyni, amikor én így vagyok jó? Másik meg amikor közöltem, hogy le akarok fogyni, szintén nekemesett, hogy egy férfi nehogy már olyan vékony akarjon lenni, mint ő.
Persze, van, aki szerint meg egy undorító disznó vagyok.
Szóval ez totálisan ízlés kérdése.
Páromnak is van logó bőr a hasiján(nagy fogyás "utóterméke"), de én egyszerűen imádom😍
Olyan kis cuki neki.
Amúgy magas, vékony és izmos alkat.
(Bár ő 21)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!