Biztos van ilyen legény.
De én meg abban is biztos vagyok, hogy a kérdező nem normális, mert ha az lenne, nem tenne fel ilyen ostoba kérdéseket.
Én is az vagyok, de már lestoppoltak. :)
Szóval vannak bőven, kérdező, ha neked nem jut, érdemes lenne magadon is elgondolkodni. Jól sejtem, hogy párszor átvertek, megcsaltak, elhagytak már, hogy ilyen kérdést írsz ki? Vajon miért nem a normálisak akarnak téged?
Igen, ha normális alatt azt érted, hogy nincs annyi bogara meg hülyesége, ami már elviselhetetlenné teszi (mindnek van)
A jóképű elég tág fogalom, lehet, hogy akitől te elájulsz, én azt mondom fúj. Szerintem ne legyen túl jóképű, mert azok beképzeltek, de azért az ördögnél pár fokkal nézzen ki jobban.
A hűség meg olyan, hogy neked is úgy kell alakítani a kapcsolatot, hogy az legyen.
Persze, csak meg kell talalni.
De abba bele kell torodni hogy Tokeletes embert soha nem fogunk talalni mert nem leteznek. Mindenkiben van hiba, es pont ez az ami kulonlegesse tesz minket, ezek vagyunk akik vagyunk ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!