Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem vagyok jóképű, de ilyen tulajdonságaim vannak, lehet normális, lehetőleg csinos barátnőm?
Kicsit kisfiús arcom van,több anyajeggyel,rossz hajstílus,szemüveg..nem vagyok vészesen ronda,de meg se közelítem a divatos páwafiúkat.Ami talán előnyömre szólhat:
-188 cm magasság
-Átlagnál jóval izmosabb testalkat
-kék szem
-normális,kedves,udvarias,meglehetősen humoros,de kicsit szarkasztikus,csendesebb belső
-korosztályhoz képest elég komoly műveltség
-csellón játszom,táncolok,harcművészetet űzök
Így mennyi esélyem van a lányoknál? Egy kedves,normális lányt szeretnék,akin viszont nincs 5-10 kilónál több súlyfelesleg,és azért ne legyen nagyon ronda.Plázacica,modellcsaj NEM KELL.Mit gondoltok?16/F
Nekem pont ez a kettő "hátrány", a többi előny.
"-188 cm magasság
-Átlagnál jóval izmosabb testalkat "
Mi a jóval izmosabb? :S Bár attól függ, mi neked az átlag. Ha kellemesen sportos-vékony, izmos, az jó.
De a kigyúrt nem!
#4:ott van,hogy értelmes..
#5 Az átlag a 0 izom.Nekem van valamennyi vállam,mellizom,kar..
Lehet.
A normális lányoknak nem a külső a minden.
Nem mindenkinek számít a kulső. :)
Nekem ezek tetszenek: magassag, izom, belső tulajdonságaid (5/5, mar nm sok ilyen pasi van), műveltség, tánc, cselló.
Nem tetszik: rossz hajstílus, anyajegyek, kisfiusarc, harcmuveszet.
Elmegy: kek szem (a legtobb csak szereti, en nm bocs), szemuveg.
13 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!