Mit tegyek ha nincs semmi jó az életemben, ha nincs semmi örömöm benne?
Jézusom! Ennyi lelki szegényt, túl sok itt a depressziós egyed! Nem, hogy örülnétek, hogy egyezségesek vagytok és nincs semmi betegségetek, fizikailag!
Bizony, sok gyerek/felnőtt, akik szellemi fogyatékosok, csonkák, nyomorékok, társadalmilag vissza maradottak, szívesen cserélnének veletek!
Ilyenkor erősen el gondolkodnék azon, hogy milyen szerencsés helyzetben vagyok, hogy van a fejem felett tető, meleg otthon, étel, tisztálkodási lehetőség, tanulási lehetőség, család, fényes jövő!
Ez mindenkinek meg adatott!
Csak sokan nem veszik figyelembe, mindenki csak a saját bajával van elfoglalva, és nem figyelünk a körülöttünk lévő ember társainakra, hogy vannak akiknek még, ez alanyi jogon sem jutott a jólét, mint legtöbbjünknek!
@22:30
Szerintem az ember komplexebb ennél mint hogy lerendezd annyival hogy "nem vagy beteg, van két kezed, két lábad, van mit enned, szóva lörüjjé".
Csak hát, minden gyáva ember szeret nyavajogni, a kérdező sem különb, tenni a bajára sokaknak nem megy, de pityeregni azt könnyen tuddnak! Tisztelet a kivételnek persze.
Ha valami gondunk van, akkor igyekezzünk megoldást találni rá, nem szét kürtölni az internet népének!
Én csak rá akartam utalni, hogy a kérdezőnek, lehetne nagyobb problémája is, ebben kegyetlen világban, mint ilyen semmiséggen akadjon fenn!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!