Normális ha 20 évesen egész életemben soha nem volt egy barátom sem?
Csak haverok voltak,akik szivattak és kihasználtak.
Meg itt a gyakorikérdésekről voltak levelezőpartnereim,de kivétel nélkül az összes itthagyott.
Egyáltalán nem normális, de nem egyedi eset.
Valószínűleg unalmas és jelentéktelen alak vagy, és ez az oka ennek. Változtass.
31 vagyok és nincs egy barátom sem. Eddig nem foglalkozta vele (most olyan helyzetbe kerültem, ahol segítségre szorulnék, de mivel nincs semkim, így szívok).
De több évnyi kinevetést és megaláztatást az ember nem hever ki könnyen, én bezárkóztam. Eddig jó volt. A pap és a pszichológus meghallgatott, néhány éjszakát pedig átsírtam.
Igen, ha az átlagnál mondjuk érzékenyebb, komolyabb vagy, akkor az emberek nem fognak kérni belőled.
A másik meg az, h mit gondolsz, hány embernek vannak igaz barátai?
Szerintem borzasztóan kevésnek, a többségnek csak haverjai.
Idősebb vagyok, mint te, és több szempontból eltérek az átlagtól (szexualitás, gondolkodás stb.), de nekem sem volt még barátaim.
Általánosban haverjaim voltak, gimiben elvoltam az osz társaimmal ,de nem jártunk össze, aztán esti gimitől a fősuliig csak pár chatről megismert emberrel jártam össze, közülük már csak eggyel tartom a kapcsolatot.
egy olyan ismerősöm volt, akivel még össze is költöztem a fősuli alatt, de külföldre költözött, és megszakadt a kapcsolat.
igazából engem csak olyankor zavar az egyedüllét, amikor néha elutaznék meg azért zavar, h ha másokat látok együtt biciklizni, kirándulni, én meg tökegyedül tekerek mindig meg lófrálok a Duna-parton, de hát ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!