Más is a "rosszat" keresi?
Írtam már ki pár kérdést, és elvileg én vagyok ezzel így egyedül. Röviden, mivel nem vagyok egy "közösségi" ember nem is ilyen lányt akarok magam mellé, hanem aki velem foglalná el magát és nem az instás 400+ ismerőseivel, nem jár el nem értékeli magát nagyra, sőt.. és azt hiszi soha nem lesz senkije és had ne soroljam. Mivel én is ilyen vagyok és nekem egy hasonló lány lenne a Tökéletes ezért megint megkaptam hogy hülyeség, szerintem nem az, egyedül vagyok ezzel? Mert szerintem nem, és kicsit kezd elegem lenni abból hogy ha nem egy éjszakás kiscsajt keresek akkor KB lenéznek engem, hogy egy rohadt depressziós gyökér vagyok, és miért baj az hogy ha egyből a nekem tökéletes lányt akarom, és nem csalódással végződő kis 2 hetes "kapcsolatokat"?
17F de azt hiszem 1-2 ember aki privátba nyomja az tudja már ki vagyok :D A facebookos csoport pedig még mindíg áll.
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__magany-egyedullet__9..
Alapból nem hülyeség olyan párt keresni akivel egyeznek az igényeitek. De ez a körül határolás túltás. Legyen elégedetlen magával? Önbizalomhiány stb? Honnan veszed hogy ez tökéletes lenne számodra?
Egy bulis pasi keressen bulis csajt, egy otthon ülő egy másik otthon ülőt az oké. De amiket leírtál durván a valóságtól elrugaszkodott gondolatok amik valószínűleg akkor sem működnének ha tényleg találnál egy ilyen elkeseredett szürke kisegér csajt. 17 évesen amúgy sem a feleségedet kéne még keresned. Tapasztalatot kéne szerezned. Engem az első pasim a barátnőmmel csalt, visszagondolva mégse úgy gondolok rá hogy hú mekkora csalódás volt az az 1-2 év, hanem egy értékes tapasztalat
4- Igen lehet hogy tiszta görcs vagyok, ha abból állna az életed hogy a 4 fal között ülsz 7 éve és csak ez az egy dolog lenne életedbe először happy, megnézném mit cisnálnál a helyembe. (És most nehogy azzal gyertek hogy "tennék érte" stb, mert ha tetszik ha nem nekem akkor se másmilyen lány kellene :) )
5- Lényegébe ez egy normálisabb válasz, bár é nem vagyok oda az animéért. Azért kösz (Y)
6- Igen, nekem csak ez a pár kategória van, nem is látok többet. AZ pedig hogy "Miért maradna velem" az egyszerű, olyan lányt akarok aki azért marad vele maki vagyok, nem azért mert sok pénzem van vagy éppen halálra dolgoozom magam. Arra jöttem rá a napokba, hogy én szándékosan mutatom jobban a rossz dolgaimat mint a jót, először is mert nem ismerem a jó oldalamat ha egyáltalán van olyan, mert évek óta nem beszéltem senkivel aki előtt akármilyen lehetnék. Másrészt pedig azért mutatom a rosszat jobban, hogy mindenképp csak olyannal álljak szóba aki ezekkel együtt is elfogad, én abból nem kérek hogy "nagynehezen" rájönne valaki hogy nekem rossz oldalam is van aztán inkább le is vagyok szarva.. Érted.
7- Én MÉLYEN elítélem az ilyen "csajozós" stb kérdéseket, de ha az életbe bármi jóra van esélyem (és nekem ez lenne jó) akkor nekem az a GYK-s kérdés a 00,01%esélyem hogy életemebe először csak 2 percre boldog legyek, ha nem jön össze karácsony után úgy is végezni fogok magammal, remélem pár rosszindulató válaszoló ennek jobban fog örülni mint én.
8- Nem kell nekem hogy barát stb legyen egybe, csak az az egy lány legyen és ennyi. Azt meg nem tudnám elviselni ha más sráccal beszélget meg ilyenek. És hidd el van a leírtamhoz hasonló lány.
11- És itt van a leg nagyobb szar amit sose akarok. A "tapasztalat" nekem ez nem kell. Eleve is az öngyilkosság határán vagyok, gondolj bele ha "tapasztalatot" szereznék ebből akkor mit tennék magammal. Remélem mostmár érthetőbb miért a tökéleteset keresem elsőnek :) És tudod mit, már azért is ha erre van szükség 17 évesen veszem el :D I don't care :)
Ha egy lányra ilyen lelki terhet teszel (mindent tőle teszel függővé), vagy menekülni fog, vagy a kapcsolat lehetetlenül el. Egyszemélyben nem tudja valaki ilyen szinten kielégíteni egy másik ember igényeit, betölteni hiányérzetét, az űrt az életében.
Előbb-utóbb jönnének a gondok, már csak abból is, hogy pl. kedvesen ráköszön valakire, vagy bármi történik, a kétségbeesett féltékenység rögtön jelentkezni fog, hiába alaptalan.
Egyedül kell boldognak lenni, vagy jól érezni magad, ha a másiktól várod hogy boldoggá tegyen, akkor függő leszel tőle és ez őt is meg fogja terhelni...
Nekem nincs szándékomban rosszindulatúnak lenni, nem azért írtam.
Pszichológust kellen keresned, akihez eljárnál és segítene.
"Ne értetlenkedj, leírtam mire van szükségem, az pedig nem egy pszichológus"
Ezt erősen kétlem, hogy 17 évesen te tudod mire van szükséged.
Főleg, hogy látszik rajtad hogy valami nagyon nincs rendben a toronyban. Keress egy szakembert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!