Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért keresi a rosszat?
Figyelt kérdés
A barátom nem bízik bennem teljesen annak ellenére, hogy még egészen friss a kapcsolatunk, nem vagyunk még 5 hónapja együtt.. Ha valami kicsit másképp írok már azt mondja fura vagyok, vagy megrágalmaz azzal hogy tetszik a haverja, meg hogy megcsalom őt és amikor meg már az agyamra megy ezzel és felhúz és ideges leszek akkor pedig azzal jön, hogy aki felháborodik az bűnös. Másnak minden ilyen kis szart elnéz, bennem meg szinte már csak a hibát keresi. De azt is csak neten közli, élőben minden szép és jó. Mit tegyek? Már néha elbőgöm magam annyira rosszul esik, hogy ilyet mond rám mert hűséges vagyok hozzá, a megcsalásnak a gondolatától is irtózom, nagyon szeretem őt! A válaszokat előre is köszönöm!2015. nov. 16. 18:17
2/2 A kérdező kommentje:
Nem vagyok hűségtelen
2015. nov. 16. 18:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!