Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kell ez alatt érteni? A barátom azt mondta, hogy szeret és fél, hogy valami rosszat csinál, és hogy szakitunk utána
Figyelt kérdés
2015. okt. 27. 22:21
1/7 anonim válasza:
Mi az anyanyelved, melyikre fordítsam le neked ezt a rendkívül egyszerű és félreérthetetlen magyar nyelvű mondatot?
2/7 A kérdező kommentje:
Németűl beszélünk egymással ugyanis német és itt is élek :D ennyire tudtam magyarra lefordítani
Csak azt nem értem miért mondja, csinált valamit vagy csinálni fog?! :(
2015. okt. 27. 22:46
3/7 rrrrrreennnnn válasza:
Nagyon félreértetted a.Kommentelőt:-)Képletesen éerette,de minek magyaràzzam?Elmondom kedves: jòl félrek**rt:-)
4/7 anonim válasza:
Szerintem már csinált valami rosszat, csak azt akarja játszadozz el a gondolattal mielőtt elmondja.
5/7 anonim válasza:
Igen, irónikusan fogalmaztam, de, hogy ne haragudj elmondom az én véleményem is. Szerintem nem csalt meg, egyszerűen tényleg szeret és vigyáz a szájára. Bár lehet naiv vagyok.
6/7 rrrrrreennnnn válasza:
Kb.ugyanezt irtam le az utolso Kommentelő előtt.Mondjad màr neki,h fejezze be a célozgatàst és kezdje el elmesélni a dolgàt.
7/7 rrrrrreennnnn válasza:
Bocs közben beirtak.Tehàt helyesbitve az.utolsò.előtti Kommentelő előtt.Neki van igaza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!