Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
6 Hónaposak leszünk barátnőmmel, arra gondoltam, h elmegyünk valamerre és utána megnézünk otthon egy filmet. Ismertek valami olyasmit ami jó lenne? (mármint film)
Hahaha, előző hozzászólást szerintem ne vedd komolyan :)
Milyen filmeket szerettek? Én a volt barátnőmmel sokszor néztem horrort, mert mindketten szerettük, és jó volt együtt félni, egymást nyugtatgatni :) Gondolom egymással szeretnétek foglalkozni, ezért nem egy gondolkodós, nehéz filmet szeretnétek. Igazából nem is nagyon tudok mit mondani, agyatlan amerikai akciófilmek is megteszik. IMDB-n nézegesd a Top 100 listát, valamin meg fog akadni a szemed :)
Lanykent egy romantikus vigjatekot ajanlok egy ilyen alkalomra,mint peldaul:
- Kavaras (Blended)
- 50 elso randi (Fifty first dates)
- Ket het mulva orokke (two weeks notice)
- music and lyrics
- Aludj csak en almodom
- Naszajanlat
Ezeket majdnem mind lattuk a baratommal es eddig mibd tetszett neki ezek Bem olyan veszesen csajosak :D ;)
Gratulalok nektek tovabbi Sok egyutt letet es kellemes szorakozast!
18/L
Ja es meg a :
That means war
Mr and Mrs Smith
Randi guru
Bergyilkosek
Ezek inkabb akcio vigjatekok csepp romanccal vegyitve :) 18/L voltan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!