Ismerkedésnél milyen kérdésekkel lehet gyorsan és könnyen kideríteni, hogy az illető a jót, vagy a rosszat keresi a másikban?
Figyelt kérdés
Gyakran belefutok olyan emberekbe, akik a hibákat keresik, és mivel nem vagyok tökéletes, meg is találják. Így aztán én koppanok, ami nem jó dolog. Jó lenne időben kiszűrni az ilyet, és hamarabb olajra lépni, minthogy én kapjak plecsnit.2014. nov. 8. 10:22
1/12 CptTomato válasza:
Sehogy...
keress mást.... nem hiszem hogy a hibáid olyan amiket valaki ne tudna szeretni vagy tolerálni.
2/12 anonim válasza:
Ez attol fugg. Ha fiu vagy akkor mindig tul kell esned a lanyok SHIT tesztjein. Ez van, nincs mas megoldas. Nezz utana a shit teszt kezelesenek. Lanykent meg egyszerubb, mert ha nem fullretardalt a csavo akkor nem csak a melledet fogja nezni, vagy a segged. Kb ennyi.
3/12 anonim válasza:
Sajnos az sokszor később derül ki,amikor megmutatja a valós énjét:)
4/12 anonim válasza:
Nálam már a tesztkérdéseivel nagyjából elvágja magát egy lány. Nem kísérleti patkány vagyok, akin elvégezheti a kisstílű vizsgáztatását. Meg aztán eleve ha már tesztel egy lány, akkor nincs meg benne a bizalom, utána ha meg teperni kezdek, az meg csak olaj lesz a tűzre, innentől meg már erőltetett színészkedés lenne részemről, így inkább nem folytatom és otthagyom a nőt.
5/12 anonim válasza:
Attol, hogy a sok retardalt lepontoz, meg nem jelenti, hogy nekik is van igazuk. Get a life bithces.
6/12 A kérdező kommentje:
Ne törődj vele, van, akinek ez jelenti az életében az egyetlen boldogságot. Ha valakit hibáztatni kell, akkor az üzemeltetőket, mert fenntartják ezt a rossz pontozós rendszert az állandó kritikák ellenére is.
2014. nov. 8. 12:01
7/12 anonim válasza:
Gyanítom, hogy pont a SHIT tesztelős csajok pontoztak le, mert azt ugye már jól tudjuk, hogy az igazság nem nagyon tetszik a hölgyeményeknek. :) Felpontoztalak pár perccel ezelőtt, de nemigen akar elmozdulni 0%-ról a hozzászólásod.
8/12 anonim válasza:
Utolsó valszleg többen is lepontozták hiszen több ezer ember használja az oldalt ezt ne feledd.
Nem kell sértegetni csak úgy mert olyan kedved van.
9/12 anonim válasza:
Ismerkedésnél mindenki leszűrheti gyorsan ki milyen és nem csak mi csajok figyelünk a pasik is..szóval lesz ami lesz ez az én elvem.
10/12 A kérdező kommentje:
13:57: Pont erre irányul a kérdés. Mégpedig a hogyanra.
2014. nov. 8. 14:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!