Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Kizáró ok egy pasival való ismerkedésnél/járásnál/flörtnél ha az illető túlsúlyos/kövér?
Nem probléma. Engem például egy csibészes mosollyal és egy szép szempárral is meg lehet fogni :) Onnantól meg már mindegy, hogy az illetőnek van-e sörhasa meg húsos pofija, avagy sem. Mondjuk én amúgy is a kicsit mackósabb egyénekre bukom, nem szeretem a fogpiszkáló-alkatot.
21L
alapból engem kicsit zavar, főleg mert a kövér emberek mindig takaróznak valamivel, miért kövérek, pedig csak kevesebbet kéne zabálni meg többet mozogni.
de ha tényleg annyira jó fej, hogy ellensúlyozza, akkor persze nyitott vagyok rá.
A kedves utolsónak üzenem, hogy nem feltétlen "takaróznak vmivel" azok, akik túlsúlyosak/kövérek. Valaki tényleg hiába mozog és eszik kevesebbet, nem tud olyan vékony lenni, mint -feltételezem- Te. Lehet genetika, vagy enyhe-súlyosabb anyagcsere-betegség is. Az én apukám meg például azért eresztett pocakot, mert egész nap kemény fizikai munkát végez, közben nem is eszik szinte semmit, mert nem tudja megoldani, aztán du-este hazajön farkaséhesen és persze, hogy teleeszi magát. Attól függetlenül nem eszik sokat összességében, csak napszakilag nem pont jó időben teszi.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!