Más is a "rosszat" keresi?
Írtam már ki pár kérdést, és elvileg én vagyok ezzel így egyedül. Röviden, mivel nem vagyok egy "közösségi" ember nem is ilyen lányt akarok magam mellé, hanem aki velem foglalná el magát és nem az instás 400+ ismerőseivel, nem jár el nem értékeli magát nagyra, sőt.. és azt hiszi soha nem lesz senkije és had ne soroljam. Mivel én is ilyen vagyok és nekem egy hasonló lány lenne a Tökéletes ezért megint megkaptam hogy hülyeség, szerintem nem az, egyedül vagyok ezzel? Mert szerintem nem, és kicsit kezd elegem lenni abból hogy ha nem egy éjszakás kiscsajt keresek akkor KB lenéznek engem, hogy egy rohadt depressziós gyökér vagyok, és miért baj az hogy ha egyből a nekem tökéletes lányt akarom, és nem csalódással végződő kis 2 hetes "kapcsolatokat"?
17F de azt hiszem 1-2 ember aki privátba nyomja az tudja már ki vagyok :D A facebookos csoport pedig még mindíg áll.
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__magany-egyedullet__9..
Amiket leírtál, azok nem garantálják, hogy a lány "tökéletes lesz". Ha olyan negatív tulajdonságai lesznek mint amiket leírtál és hasonlóan érez ezekkel kapcsolatban, az nem garancia semmire.
Lehet ha összejöttök ilyen negatív tulajdonságok alapján, kétségbeesetten fogtok egymásra támaszkodni és rettegtek attól, hogy elveszthetitek a másikat, nem biztos, hogy egymás hiányait be tudjátok tölteni.
Hát, én csak annyit tudok mondani, hogy ez nem lenne egy egészséges kapcsolat. A tökéletes lány számodra valószínűleg egy olyan fiút keres, aki az ellentéte. Nem konkrétan a külseje miatt, hanem mert ez így szokott lenni. Egy alacsony önbizalmú nőn (és sajnos a te kategóriádba ők tartoznak) egy közösségi ember, egy magas önbizalmú férfi tud segíteni.
Azt kijavítanám, hogy egy családtag nem család. Egy valóban nem, de mivel 2-t alkottok, az már annak minősül.
Minden fiúnak (aki nem egy 10/10) vannak ilyen gondolazai, hogy neki nem egy tucat üresfejű kirakatvakolat kell, de lehet még a 10/10 fejében is megfordul.
Tudom, nem egy nem tudom én milyen tanács, de életed elkorcsosult szerelmébe való lányt nem gyk-n fogod megtalálni. Próbálkozz a tinderrel, vannak rendes emberek, bár a 99%-a kuka a te elvárásaidhoz mérten. Az az egy viszont valahol ottvan. Netes társkeresőkből is van még pár. Vagy animés csajokra hajts, a legtöbb ilyen “különc”.
Próbáltál már kevésbé radikálisan gondolkozni?
A te világodban csak a ku*vák és a tini f*ckboyok léteznek kontra a depis, magukba fordulókkal. Ennyire nem fekete-fehér a világ.
Kitűnik az írásodról, hogy te valamiért haragszol a lányokra és körülbelül mindenkire, akinek sikerült valami az életében (talál tett érte valamit?) és nem sajnáltatja magát.
Nem ismerlek sem téged, sem az eddigi életedet, de biztosítani tudlak, hogy van olyan is akinek rosszabb a sorsa, mint neked.
Azt mondod hogy egy családtag semmi? Van olyan ismerősöm aki mindenét odaadná annyiért.
A linkelt kérdésedben írtad, hogy 8 általánosod van, illetve elvileg lesz munkád is de már most ott akarod hagyni.
Kérdem én, ha esetleg össze is hozna a sors egy olyan lánnyal aki neked "Tökéletes" mégis miért maradjon melletted? Egzisztencia? Ugyan már... Majd egymás sajnáltatásából megéltek.
Sürgősen át kéne gondolnod az életed, esetleg egy orvost is felkeresni, illetve az irracionális képzeleteidet a párkapcsolatokról átformálni.
Ezek után még talán képezhetnéd is magad, szerezhetnél pár hobbit is a saját karod vagdosásán kívül.
Az a baj szerintem, hogy kevés az önbizalmad, depis vagy, negatívan gondolkodsz és nem az a célod, hogy az önbizalmadat helyretedd, hanem hogy találj egy hasonlóan depis partnert.
Kérdem én: minek? Hogy ketten nyafogjatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!