Van valaki, akinek ennél is nyomorultabb élete van?
Könnyű mondani egy beteg embernek hogy így csínálja ha egyszerűen nem megy neki.
Másik dolog hogy emberek hajlamosak bele rúgni abba aki kicsit is különbözik tölűk.
Kösz utolsó
Az emberek sokkal kevésbé elnézőbbek és segítőkészek, mint korábban, gondolom 22 évesen itt tartani már nagyon gáz..
Mindent megtettem, amit tudtam, nincs más ötletem. Írtam fentebb, hogy szedek gyógyszereket, járok terápiára stb. A külsőmet is a lehető legjobb formába hoztam, ennek hatására az emberek sokkal jobban bántak velem, de egyszerűen az arcom annyira csúnya, hogy egy bizonyos szintnél tovább nem tudok jutni.
Egyre mélyebbre kerülök mentálisan ahogy telnek az évek. Egyre nehezebben megy a tanulás stb.
Nem látom, hogy mit kellene csinálnom, hogy kijussak innen, a pszichológusom is el akar küldeni, mert nem javul a helyzetem és nem tud velem mit kezdeni. Egy 22 évestől már elvárják, hogy képes legyen összeszedni magát egyedül, de évről évre csak romlik az állapotom és egyre kevésbé vagyok képes segíteni magamon
Én 21 éves fiú vagyok, nekem sem voltak sosem barátaim, barátnőm. Már nagyon zavar, de nem tudok rajta könnyen változtatni, mert csendes visszahúzódó vagyok.
Próbálok pozitív lenni, de nem egyszerű. Néha úgy érzem, hogy már nem bírom tovább egyedül...
Remélem egyszer mindenkinek aki ilyen helyzetben van jóra fordul az élete!:)
Mivel itt előttem már leírták az okosságokat, hogy mit kéne tenni (ami így igaz, ezt nem vitatom) akkor én képviselem az empatikus oldalt. Egy biztos, hogy mindig lesz olyan, akinek rosszabb meg olyan is akinek jobb, de ez rajtad nem segít, mert mindenkinek a maga problémája a legnagyobb. Lehet dobálózni ilyenekkel, hogy bezzeg nekem ilyen szar volt meg olyan történt velem és bezzeg én mégis erős voltam, persze, tiszteletem, elismerésem, de ettől nem lesz nekem se jobb se rosszabb, és neked sem. Hogy kinek mi a fontos és mi tudja padlóra küldeni az megint személyiségtől függ, így ezeket sem lehet csak úgy közölni valakivel, hogy szard le az egyetemet, nekem nincs diplomám mégis boldog vagyok, stb. És én úgy látom, hogy neked fontos és ez már egy pozitív dolog. Csúsztál, oké, de még mindig csinálod ennek ellenére is. Remélhetőleg ez azt jelenti, hogy van is vele valami célod, nemcsak dísznek kell egy diploma. Ez már több, mint sok egyetemista esetében.
Nálam is ez lett volna a helyzet, úgyhogy ott is hagyom és inkább elmegyek okj-re, ez van, mondjuk engem ez nem is izgat túlzottan.
Egyébként nekem is rossz tapasztalatom van onnan, kb. senkivel nem beszéltem, akivel meg igen az is olyan felületes volt, amit én nem bírok.
Ami viszont tényleg fontos lenne, hogy keress munkát. Az csak a hasznodra válhat, tapasztalatot szerzel, emberek között vagy (már ha olyan helyre mész), elfoglalod magad, lesz pénzed, stb. És valahigy ez nálam úgy van, hogy ha a tanulásra nem is bírok koncentrálni, mert tök máshol járok fejben, dolgozni akkor is tudok, főleg ha talpon van az ember és nem csinál semmi hű de bonyolultat akkor azt szar lelki állapotban is lehet. És addig sem otthon fekszel és agyalsz. Rengeteg féle munka van, diák, nem diák, alkalmi, részmunkaidő, teljes, irodai, fizikai, amit csak akarsz.
Alapból van némi ellenérzésem a pszichológusokkal kapcsolatban, küldtek már engem is párszor, de nem nagyon akarom... több okból sem. Mindegy szóval hamár jársz, nem gondoltàl rá, hogy válts? Mert ez így nem tűnik túl jónak.
A többiről nehéz mit mondani így ismeretlenül, úgyhogy nem is kezdenék itt most bele, viszont ha gondolod írj üzit, szívesen meghallgatlak, mesélhetsz bővebben a dolgokról, segítek, amiben tudok.
Ja és még valami: nem említetted a családodat... ők hol vannak ilyenkor? Miért van az az érzésem, hogy itt van a kutya elásva?
A levegőt sem érdemled,hogy ilyen klassz élet mellett sopánkodsz!
Na most figyelj!
22 vagyok,anyám halott több,mint 10 éve,láttam meghalni.Nagyanyámat láttam haldokolni hónapokig,már fel sem ismert,itt hagyott 18 éves korom előtt.Apám meg a nője tönkretettek,évek óta krónikus beteg vagyok.Lett a fejsérülésem apám miatt,majd meghalt.Se pénzem,se egészségem,se családom,se szakmám.Tessék,ezek után sápítozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!