Kezdem elveszíteni a reményt, hogy lesz ennél jobb is. És kezdek elérni ahhoz a ponthoz, ahol már semmi és senki nem érdekel. Van valaki hasonló cipőben?
"Biztos egy bombanő vagy és várod a gazdag pasit, nem állsz le az egyszerű gyárimunkással. Bezzeg a kommunizmusban!"
(Bombanős idióta)
Majd idővel megtalálod a párodat, csak ne savanyodj be, ismerkedj és maximum két macskánál állj meg.
Akkor keress kitartóan és foglald le magad mással pl. Barátok, kutya, hobbi, tanulás, nyelvek, munka stb.
Én meg pont a másik oldal vagyok, ami még rosszabb... Kapcsolatfüggő. Addig nem nyugszom míg valakivel nem tudok kapcsolatot létesíteni. Ha nem jön a komoly akkor előbb utóbb belemegyek olyanba is amiről tudom hogy nem lesz jó nekem hosszú távon.
Mostani párommal is úgy jöttünk össze, hogy az exem nem tudta mit akar már tőlem, össze vissza csalt, közben összejöttem egy fiúval aki nem is tetszett és baromira idegesített és közben megismertem a mostani páromat, akivel már 3 éve együtt vagyunk.
Hasonló cipő? Óóóóó de még mennyire. Teljesen így vagyok én is.
25/L
Első: bakter, mekkora idióta vagy :)
...Szerintem túl sokat nem kell rajta agyalni. Minél többet foglalkozik vele az ember, annál kínkeservesebb lesz az egész. Éld az életed, ahogyan jónak látod, és amikor nem is gondolsz rá, akkor..történik valami. Mindig... idő kérdése :)
Ez teljesen normális. Én is így vagyok, de bármibe fogadnék, nekem nehezebb megfelelőt találni, mint neked. :)
De értelmetlen "feladni", csupán maradj nyílt, szocializálódj és várd megfelelő alkalmat.
Ha nem éled meg negatívan, csak vágyódsz rá, sokkkkkkkkkaal jobb lesz.
Tanítvány: Mennyit kell várni boldogságra?
Mester: Ha várunk, nagyon sokat.
6-os vagyok.
Utolsó!!! Szívemből szóltál!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!