Van valaki, akinek ennél is nyomorultabb élete van?
ember 16 évesen eltakarodtam diákmelón dolgozni mai napig nonstopp dolgozok iskola mellett már okj-zem jövőre megkapom a szakmámat és a ledolgozott 5 év ami mellett van szakmai tapasztalatom és volt állandó munkám bele tudtam rakni dolgokat az önéletrajzomba és még pénzt is gyüjtöttem hogy ne anyunak kelljen eltartani ha már egy alkesz f*s_zt is eltartott aki nem mellesleg vert minket és had ne mondjam még (molesztálás)
mégis túléltem :D lehet h lelki roncs lettem de mégis élek és talpraesett vagyok nincs lehetetlen! Voltunk a sok sz ar mellett olyan csórók hogy a büdös fater még az utolsó ételünkbe is beleköpött (nem dolgozott) hogy mi legalább ne együnk :D
Szal hidd el van rosszabb de ne légy annyira puhány h nem tudsz még egyetem mellett diákmelóra se menni :D
21éves nő vagyok és raktáros munkákkal keresek 1500-1700ft/órát :D voltam irodában is voltam webboltos :D
ne légy gyengusz! :)
21/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!