El lehet fogadni hogy soha nem fog változni semmi? Hogy ennél már jobb nem lesz csak rosszabb?
De fog. Olyan nincs, hogy semmi sem változik.
Inkább a jó dolgokra koncentrálj. Biztosan van az is, csak nem veszed észre.
Magától nem is fog. Ha meg olyan rossz akkor változtass te, rosszabb úgysem lehet. Ha meg attól félsz, hogy rosszabb lesz akkor talán nem is annyira rossz most a helyzet.
Hogy mi a bajod, azt csak te tudod, ezért a megoldást is csak te tudod megtalálni.
Te magad mondod ki a válaszokat a kérdéseidre.
"itt Magyarországon nehéz..." Minden lehetőség megvan kipróbálni magad külföldön.
A legtöbb embernek még nagy vonalakban sem úgy alakult az élete ahogy eltervezte. Kb egyidősek vagyunk (én 34) de az én életem sincs még csak köszönőviszonyban sem azzal amit elképzeltem. A "majd kialakul", "majd jobbra fordul" dolgokkal kapcsolatban meg annyit, hogy a tapasztalatom az, hogy amire vártam, hogy majd jobbra fordul az nálam sem jött össze. Viszont amikor végiggondoltam, hogy mit tettem azért, hogy jobbra forduljon, be kellett vallanom magamnak, hogy édes keveset ahhoz képest amit tehettem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!