Mit tegyek szétveszít a dű hogy nagyon magányos vagyok?
Az öngyilkosság nem megoldás!
Előszöris magadnak felelj meg ne másnak! Fogadd el magadat olyannak amilyen vagy és legyél önző egy kicsit. Úgy irányítsd az életed, hogy az neked a legjobb legyen.
Bár én nem vagyok olyan helyzetben mint te de nekem sincsenek igaz barátaim. Egyse. De sokat gondolkoztam ezen amikor nagyon magányos voltam és arra jutottam, hogy kell nekem egyáltalán? Vagy van e egyáltalán olyan hogy igaz barat? Haverok vannak de egyiket se mondanám barátnak. Csak haverok akikkel időközönként beszélgetek egy kicsit.
Szoval amit mondani akarok az az hogy előszőr magaddal foglalkozz, keress egy hobbit. Ha lesz hobbid, bármi (tánc, sport, zene) akkor találkozol olyan emberekkel akiknek azonos az érdeklődésük és ezáltal akar barátok is lehettek :) de ehhez a legfontosabb hogy te is magaddal foglalkozz és ne másokkal mert akkor csak kihasználnak sajnos.. (saját tapasztalat) sok sikert!
L
Először is, ahogy írtad az élet előtt állsz. Ne add most fel, még előtted az egész.
Úgy érzem a zaklatott írásmódból hogy nem derül ki minden probléma. Miért kerültél pl nevelőszülőkhöz?
Vannak olyan életszakaszok az életben, amikor az ember egyedül érzi magát, előfordulhat hogy a szeretteidben sem bízol meg, vagy a saját családod is hátat fordít. Ez tényleg iszonyú nehéz. Ha ez mellette iskolai bántalmazással társul, duplán nem könnyű. Azonban van felállás és jövő, arra kell gondolni, hogyha bejártad a legmélyebb utakat, jobban megfogod becsülni, és még szebb lesz, amikor feljutsz a dombra :)
Ha gondolod mesélhetsz privátban is, legalább kiírod magadból a dolgot.
Próbálj meg olyan helyre menni ahol nyitottabbak az emberek az ismerkedésre, például egy társasjáték-délutánra.
Én még nem voltam egyen se de már nagyon sokan ajánlották nekem is meg másnak is, hogy ott nagyon könnyen lehet normálisabb emberekkel ismerkedni és mindenképpen el fogok menni, amint lesz rá időm. Ha ennyire elkeseredett vagy inkább lépj be egy ilyen klubba mint, hogy öngyilkos legyél. Az egyik kedvenc mondásom tudom neked mondani:
"Ne felejtsék el, hogy bármilyen hosszúnak tűnik is az életük, a haláluk még hosszabb: örök." -Robert Merle - Madrapur
Azzal hogy megölnéd magad csak azt az egyet érnéd el, hogy kizárod annak az esélyét, hogy valaha jobbra forduljanak a dolgaid ráadásul, ha vannak olyanok akik szeretnek (nem tudom a nevelőszüleiddel milyen kapcsolatban vagy), akkor nekik is fájdalmat okoznál ezzel. Nem vagyok egy könnyen barátkozós típus, de ha gondolod szívesen beszélgetek veled.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!