Vannak itt olyan elvált feleségek, magányos hölgyek, akik épp egy hatalmas franciaágyon gondolkodnak azon, hogy hogyan alakulhatott így az életük?
A kor és magasság hogy jön ide? Statisztikailag érdekel, hogy inkább a magas/alacsony nők élete szokott félresiklani?
Nevetséges a kérdés.
hatalmas franciagynak nem mondanam, 140*200cm de gondolom ez lenyegtelen a kerdes szempontjabol ..
26 eves vagyok
hazas sosem voltam, sot parkapcsolatom se volt soha
az okat tudom
nem jartam egyetemre/foiskolara es munkahelyre sem (itthonrol dolgozom) tehat ergo nem elek kozossegben
szerintem a parkapcsolatban elok 90% a fenti helyekrol ismerkedett..
neten probalkoztam de ott 3 csoport van :
1. szexet akar csak utana feled se nez
2. nagyon ronda
3. megrogzott agglegeny, egoista, narcisztikus stb.
Szerintem meg férfi vagy. Ha valaki olyan naív, hogy leírja ide az élettörténetét, meg a korát és magasságát (a derékbőség miért nem érdekel?), és úgy kalkulálsz, hogy bejönne neked, akkor jönnek a privik, amikben felajánlod, hogy esetleg betársulnál a franciaágyba és megvigasztalnád magányos perceiben-óráiban.
Egyetlen nő sem tenne fel ilyen kérdést ilyen formában, őszintén szólva a nőket max. akkor érdeklik ilyen szinten más nők szomorú történetei, amikor ők is benne vannak alaposan ugyanabban a helyzetben.
Aki el sem tudja képzelni, milyen érzés lehet elváltnak lenni, azt nem is érdekli. Akinek van egy csöpp esze, azt nem vered át a kamu sze*xpartner-kereső kérdéseddel.
Miért nem mész inkább anyádba így húsvét tájékán törékeny nő mi? Férges, max. Ilyenekre van időd lol ...?? Egyedül vagyok meghalt a párom pár hónapja jaaaa a franciaágyam hatalmas 160 széles és 200 hosszú. Kielégítő a válasz?
Mennyé' vasalni legalább megb.... valami.:D
7-es, én már megőrülök, máshol azt ecseteli egy pasi hogy napokig nem fürdik..bammeg itt az ünnep a sok igénytelen egyedülálló ide jön mert akkor inkább megyek...
Persze, heverek a franciaágyon mert jújjjj nincs pasim és összeér az ég a földdel mi..... vannak barátaim, gyerekem, családom. K...vára nincs időm heverni még esténként is de jobb is mert aki elveszti a párját /42 évesen/ az nem tudja feldolgozni. Pontozz le gyökér, nyugodtan.
Bammeg itt a húsvét és ilyen idótának sem nevezhető kérdések tömkelege ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!