Hogyan kerekedjen felül az ember a hatalmas
szeretethiányon, és magányon?
Figyelt kérdés
Nagyon rányomja a bélyegét a mindennapokra, azt hiszem már rég nem tudom magam kiteljesíteni, és adni emiatt. Nagyon elferdült a személyiségem, hazudnék, csalnék, szenvednék egy kis szeretetért, érintésért. Ez nem normális. És közben meg tudom magamról, hogy nem érdemlek semmit, én se foglalkoznék magammal ha más lennék, megértem miért nincs senkim. Csak ez a hiány ne lenne akkor bennem.
20+F
2016. jan. 18. 21:06
1/8 anonim válasza:
Keress egy csajt!Nehogy már egy 20on felül járó fiatal férfinak meg kelljen mondani mit csináljon!
2016. jan. 18. 21:08
2/8 A kérdező kommentje:
Volt màr, inkább megkimélem a többieket a sok rossz élménytől amit velem párkapcsolatban lehet szerezni
2016. jan. 18. 21:34
3/8 anonim válasza:
Fordulj szakemberhez!
2016. jan. 18. 21:49
4/8 anonim válasza:
Hát gondolom leteszed a könyveket, az egeret és a távirányítót, elmész egy fodrászhoz esetleg pár új ruhát nézel magadnak, családdal kommunikálsz majd beiratkozol csapatsportra egy sportegyesületbe, egy tánciskolába és felsőoktatásba vagy egy új munkahelyre.
2016. jan. 19. 01:05
5/8 kitana43 válasza:
Hogy érted, hogy nem érdemelsz semmit? ez hülyeség
Szerintem egy kis önbizalommal többre mennél mint egy "szakemberrel"--> istenem -_- szakember ez fájt.
Vegyél erőt magadon és próbálj meg ezeken változtatni, ha nem megy elsőre akkor is legalább megpróbálod és nem ülsz és várod a sült galambot.Szóval hajrá :)
2016. jan. 19. 03:59
6/8 anonim válasza:
Egy jó kis tűzrőlpattant menyecske hiányzik neked fiatal barátom. Keresd a nők társaságát, és mindent megkapsz, amire most csak vágyakozol.
2016. jan. 19. 10:55
7/8 anonim válasza:
Amíg depressziós, sikertelen, magányos a csajok 50 m-es közelébe nem mennek általában az embernek nemhogy hozzámennének. Először nézz néhány sportot, ami a mozgással jó depresszió ellen meg hogy jobban nézz ki és haverjaid is legyenek. Esetleg költözz el, javíts a külsődön, iratkozz be egy tanfolyamra, új munkahelyre, egy hobbi klubba.
2016. jan. 19. 11:51
8/8 anonim válasza:
Üdv a klubban...
A testmozgás tényleg rengeteget segít. Bármilyen formában. Én személy szerint kirándulni járok a kutyámmal (esetleg egy háziállat társasága is jót tud tenni), súlyzózom, meg szobabiciklizem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!