Vajon lehetséges az, hogy eddig fel nem fedezett hatalmas tengeri élőlények is léteznek?
https://www.youtube.com/watch?v=ZZ4g5NVWaVw
Ezt a videót néztem, és hát nekem eléggé állatok által produkált hangnak tűnnek, (nem mind, de kb 3 az 5-ből) és azért gondolják az emberek, hogy gigantikus állatok, mert iszonyú nagy távolságból vette fel a készülék a hangjukat.
Én őszintén szólva nem tudom elképzelni, hogy jéghegyek okozzák ezt, főleg, hogy pl a Bloop-os az Antarktisztól is elég messze van, Chile középső részénél meg nincsenek jéghegyek.
Ezen a kérdésen már régen is gondolkoztam, mert vannak olyan tudósok, akik még azt sme zárják ii, hogy a Csendes-óceán déli részeinél meg az Indiai-óceán déli részeinél a mai napig életben lehet néhány utolsó példány a megalodonok közül.
Ti mit gondoltok? Vagy azért lehetetlen, mert a műholdak már észrevették volna?
Mi a véleményetek a hangokról?
Chile középső részénél tektonikus jelenség van.
Megalodon hááát, azért annak enni és kéne valamit.
A megalodon biztos kihalt, de egyéb hatalmas élőlények?
A legendákban szereplő Kraken polip is kb kék bálna nagyságú volt, vagy nagyobb.
Vagy Moby Dick a fehér cethal.
De nem mindegyik hang van Chile-nél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!