Nagyon magányos vagyok, mit tegyek, hogy javítsak a helyzetemen?
Szia!
Én mondhatom azt, hogy hasonló természetű vagyok, mint te. Zárkózott. Viszont, ha odajön hozzám valaki, akkor szívesen elbeszélgetek vele bármiről. Elég félénk természetem van, nem szoktam random odamenni az osztálytársaimhoz. Kivéve, ha éppen nagyon röhögős napjaim vannak és még azon is elnevetem magam, hogy 2+2=4.
Persze, ez igen ritkán fordul elő.:D
Van, amikor mondjuk egy film vagy egy zene ad egy löketet, hogy igenis jó fej leszek, beszélgetek mindenkivel. Ilyenkoe mindig jókedvem van, az inspiráció erőt ad.
Ám, az esetek nagy részében csak ülök egy padon és olvasok. A könyvekben úgymond hobbira leltem olvasással és saját könyv írásával.
Sajnos nekem is csak egy nagyon jó barátom van, akinek mindent elmondok, mégsem akarok teljesen ráakaszkodni, nehogy megunjon és otthagyjon.
Hát, ennyit tudtam írni, ha szeretnél, írj rám. Elbeszélgetünk. :)
Köszönöm az eddigi válaszokat!:)
Igazábol az is még a problémám a barátkozással,hogy nem tudok könnyen megnyilni a sok magánéleti gond miatt,nem tudom mit reagálnának vagy hogy egyaltalán akarnának e velem beszélgetni tovább vagy keresnének egy sikeresebb embert,akinél minden rendben van..
Nem szabad igy gondolkodni. Ha a tobbi ember is kovetne ezt az allaspontot akkor rengeteg baratsag hullana szet. A szuleim nekem anno sokat mondogattak, hogy ne baratkozz ezzel, szakitsad meg a kapcsolatot azzal mert bukasra all es lehuz teged. Most ahogy ranezek az illetore 21-22 evesen megvette a sajat lakasat, elkoltozott otthonrol es boldogan eli a sajat eletet olyan keresettel ami nekem nem nagyon lesz, pedig elvegeztem azt a kepzest amibol o kibukott. A baratsag nem addig tart amig a masiknal jol mennek a dolgok, hanem akkor is amikor eppen padlon van. Lehet egy halom maganeleti gondod, de csak rajtad mulik, hogy ezek visszahuznak e majd.
Ezt a szamot meg ajanlom figyelmedbe: Ossian-Ebredj fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!