Miért mondogatja mindenki meg miért gondolja mindenki azt, hogy egy magányos ember simán tud változtatni a helyzetén?
23 éves srác vagyok és nincsenek barátzaim. :( Élőben is meg neten is mondogatja mindenki, hogy barátkozzak, nyissak mások felé, változtassak...
Próbálkozom, a jelenlegi munkahelyemen 1-2 embernél próbálkoztam (visszautasítottak) és nem rég a fejemhez vágták, hogy zaklatom az embereket...
Tényleg nagyon könnyű kitörni a magányból, ha próbálkozol akkor meg ezért ítélnek el...
Közben fel se fogják nagyon sokan, hogy milyen az ha kiközösítenek, hétvégente nincs kihez szólni, a közös programok hiányáról nem is beszélve... :(
Pénz nélkül nem lehet, ha csóró az ember akkor egyenes út vezet a kukába, nem tudom, miért gondolják az emberek tényleg, hogy megy valaki aztán széjjel rúgja a világot. Nincs pénzed, de olyan végzettséged ami fizet , jól fizet akkor halott ember vagy.
Jelenlegi munkahelyed : Nem lehet ajtóstul rontani a házba, nem ismernek, ehhez idő kell, évek is talán, de lehet az sem elég, mindenki éli a saját életét, nem barátkozni járnak a munkahelyre hanem dolgozni. Persze vannak olyan helyek ahol meg pont a fordítottja az igaz.
Írj, ha pesti vagy! Hasonló gondokkal küzdök.
25f
Nekem sem voltak barátaim régebben, azt hittem sosem lesz, de mégis lett. Én egy okj-s tanfolyamon szereztem.
Szerintem az emberek furának tartanak téged. Legalábbis az átlaghoz képest. Az ilyen emberekkel nem nagyon szoktak barátkozni. Keresgélj a neten csoportos programokat, előadásokat ilyesmi. Ott lehet ismerkedni, veszteni valód nincs. Az a gond (velem is ez volt), hogy nagyon rágörcsölsz a témára. Próbálj meg lazább lenni és ne görcsölj ezen, mert az egyáltalán nem segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!