Antiszociális és depressziós vagyok, változtatni szeretnék az életemen. Hol kezdjem?
Kérlek segítsetek!
19 éves lány vagyok, 3 éve depressziós, nincsenek barátaim, és folyton csak sírok.
Feszengek az emberek társaságában, zavarba jövök és nagyon rosszul érzem magam köztük. Az egész életem egy romhalmaz.
Változtatni szeretnék... hol kezdjem?
Na akkor már hárman vagyunk, mert én is, már néha gyűlölöm az embereket mert mindenkiben a rosszat látom, de aztán rájövök, hogy vannak nagyon kedves emberek, de társaságban feszengek, munkahelyen mindig felülkerekednek rajtam és elnyomnak emiatt.
20F
tudtok angolul?
BigDawsTv prank
kandikamera féle
https://www.youtube.com/watch?v=-GirLC1F-wo
6 perc
Írjátok le milyen miután megnéztétek.
Az összes kapcsolódó video szinte próbálja jobbá tenni az embereket
Tudod én is ilyen antiszoc és depis voltam, de aztán megtanultam nem komolyan venni a dolgokat, s most így sokkal jobb. Lehet hogy hülyének néznek, lehet hogy néha már túlságosan sok vagyok nekik, csak éppen én így jól érzem magam, s "normális" vagyok.
Mellesleg szeretem a krumplit nyersen is.
az antiszociális az mást jelent,de egyébként én is olyan vagyok,mint te,csak 20 éves lány
és bocs,de fogalmam sincsen,hogy lehet ebből kijönni,általában még belém rúgnak az emberek,amiért ilyen vagyok és veszekednek velem
Feszengést és az alulfejlett szociális képességeket az önbizalomhiány válthatja ki, az ebből fakadó napi kudarcok meg hozzák magukkal a depressziót. Önbizalomhiány oka leggyakoribban, hogy az illető nem fogadja el magát. Talán valami külső hiányosságoddal nem tudsz megbarátkozni..
Elsősorban próbálj mindent megtenni, hogy jól érezd magad a bőrödben. Ezt kezdd mondjuk a sporttal. Az fegyelmet, kitartást, önbizalmat ad és még egészséges is. (ajánlom a futást és az otthoni fitnesst) Nem utolsósorban pedig eltereli a figyelmed és reményt ad.
Másodsorban keress valakit, akire lelkileg támaszkodhatsz, aki elfogad és szeret. Akár egy bizalmas barátnő, vagy barát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!